Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 9 iunie 2011

Ce am venit să fac pe Pământ?

Rareori ne punem această întrebare și aceasta deoarece nu ne puneam problema că ar mai putea exista viață și pe alte planete sau poate chiar alte vieți, dimensiuni paralele... 
Vedem tot mai des în ultimii ani contacte ale altor civilizații cu civilizația noastră, multe filme și documentare despre schelete, dezvăluiri ale unor oameni care au lucrat în spații unde au fost și sunt studiați extratereștrii și ne întrebăm de unde vin ei și cum o fi ceea ce ei numesc viață pe planeta lor.
Aflați în suferință sau boli sau dezamăgiri și plictiseală mare ne mai punem astfel de întrrebări și constatând că nu avem răspunsul satisfăcător, sau răspunsuri îi întrebăm pe alții, prietenii noștri care ne privesc mirați și ne întreabă ce ne-a apucat de punem astfel de întrebări. 
Toată lumea știe că ne naștem, creștem trecând prin faza scutece, învățat să vorbim, să mergem, școală, servici, căsătorie, aduce pe lume copii pe care îi crește cum poate sau cum îi ajută dumnezeu, îmbătrânire, senilitate, boli și apoi murim - poate nu chiar în această ordine și poate nu chiar toate etapele enumerate dar în mare cam cu asta se delectează omul pe pământ.
Dar nu am pomenit nimic despre emoțiile noastre, despre bucuriile vieții: o ciocolată, un film, o mașină, un avion, o casă, excursii, al treișpelea salar etc

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.