Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 30 noiembrie 2011

ALUNIŢELE DE PE PARTEA POSTERIOARĂ A CORPULUI

ALUNIŢELE DE PE PARTEA POSTERIOARĂ A CORPULUI

Aluniţa 35. Aluniţa de pe ceafă este una bună, indicând că vă veţi putea satisface toate necesităţile fundamentale ale vieţii. Există posibilitatea să deveniţi bogaţi şi nu veţi duce lipsă de bani.
Aluniţa 36. Bărbaţii cu aluniţe pe mijlocul spatelui vor suferi permanent de dureri în această zonă. Viaţa le aduce problemă după problemă. Pe vremuri, o astfel de aluniţă se cauteriza şi se înlătura.

Aluniţa 37. La femei, aluniţa de pe spatele umărului semnalează o persoană ce trebuie să poarte povara multor responsabilităţi copleşitoare şi, în plus, să înghită multe nedreptăţi în viaţă. Şi aceasta este una preferabil de înlăturat.
Aluniţa 38. Aluniţele poziţionate aici par să atragă în viaţa voastră trădările şi multe intrigi meschine. Vă va fi greu să scăpaţi de săgeţile ţintite spre voi, dacă nu veţi scăpa de ea. Nu este distractiv să fiţi înjunghiaţi pe la spate, deci este mult mai bine să o cauterizaţi.
Aluniţa 39. Aluniţa de aici sugerează lipsa norocului de prosperitate. Este posibil să vă fie greu să păstraţi o slujbă, fie pentru că nu vă place, fie pentru că nu sunteţi agreaţi.
Aluniţa 40. Aluniţa de aici aduce boli gastrice.
Aluniţa 41. Aluniţa din zona lombară indică lipsa de ambiţie, nehotărârea şi tendinţa generală spre tărăgănare. Veţi descoperi că vă lipseşte motivaţia de a înainta şi că veţi avea în permanenţă nevoie să fiţi împinşi de la spate pentru a vă vedea de viaţă. Totuşi, această aluniţă mai sugerează că aveţi noroc de soţi/soţii bune, deci este un semn pozitiv.
Aluniţa 42. Este o aluniţă ce sugerează potenţialul de succes şi de avere. Aveţi un noroc fantastic în derularea propriei afaceri. Dacă aveţi o aluniţă asemănătoare, ar trebui să vă deschideţi propria firmă, şi nu să lucraţi pentru alţii.
Aluniţa 43. Aluniţa de pe fese este un excelent indicator al inteligenţei, înţelepciunii şi creativităţii. Veţi avea un statut înalt şi veţi fi foarte respectaţi.
Aluniţa 44. Aluniţele de sub fese indică o persoană ce va avea parte de foarte mult noroc. În plus, va fi carismatică şi agreată de ceilalţi.
Aluniţa 45. Situată puţin mai jos pe spatele coapselor, această aluniţă denotă un om foarte cult şi inteligent, o persoană pe care se poate pune baza.
Aluniţa 46. Din păcate, se spune că, dacă aveţi o aluniţă pe spatele genunchiului, va trebui să înduraţi o viaţă complet lipsită de confort. Ar fi bine dacă v-aţi gândi să o înlăturaţi.
Aluniţa 47. Poziţionată pe spatele gambei, această aluniţă aparţine unui om foarte ocupat, dar care munceşte cu spor, căci se bucură şi de recunoaştere. Veţi avea parte de bune relaţii cu majoritatea oamenilor.
Aluniţa 48. Bărbaţii ce posedă o aluniţă pe spatele gleznei vor avea tendinţa să nu stea prea mult pe acasă, poate chiar să se îndepărteze de ea. Această aluniţă indică persoane aflate permanent pe drum.
Aluniţa 49. Aluniţa de pe spatele unei doamne indică o persoană percepută ca lipsită de clasă ori fineţe. Ideal ar fi să nu o arătaţi, ci să o acoperiţi
Aluniţa 50. Această aluniţă denotă probleme în dragoste şi în căsnicie, iar dacă este închisă la culoare, conotaţiile sunt chiar mai nefaste.
Aluniţa 51. Această persoană are o tendinţă spre neglijenţă şi dezordine.
Aluniţa 52. Aluniţa de aici indică posibilitatea ca mariajul să vi se destrame sau, cel puţin, o viaţă amoroasă foarte instabilă la patruzeci de ani, dar, dacă este acoperită corespunzător, cu mâneci lungi, instabilitatea s-ar putea atenua.
Aluniţa 53. Dacă aveţi o aluniţă pe spatele palmei, păstraţi-o, căci înseamnă că veţi câştiga foarte mulţi bani.
Aluniţa 54. Aluniţa de aici implică o căsătorie cu posibile urmări nefericite.
Aluniţa 55. Sunteţi o persoană atentă cu munca sa. Această aluniţă indică pe cineva de încredere.
Aluniţa 56. Dacă aveţi o aluniţă pe posterior, aceasta înseamnă că veţi avea o viaţă confortabilă şi binecuvântată cu noroc.
Aluniţa 57. Va trebui să înduraţi multe bârfe şi trădări în viaţă, dacă aveţi această aluniţă.
Aluniţa 58. Această aluniţă indică o persoană plină de răbdare, dar care poate răbufni dacă se umple paharul.
Aluniţa 59. Aţi putea fi un contabil foarte eficient, căci aluniţa aceasta indică o persoană foarte pricepută la cifre şi la gestionarea finanţelor.
Aluniţa 60. Aluniţa de pe spatele genunchiului unei doamne denotă o persoană cu excelente abilităţi interpersonale, care se va bucura de bune relaţii cu majoritatea oamenilor.
Aluniţa 61. Această aluniţă sugerează că veţi avea mulţi prieteni, care vă vor întinde mereu o mână de ajutor. Este o aluniţă excelentă

Sursa articolului: Revista "Lumea Fengshui" Nr. 5 Pg. 34

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.