Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 4 iunie 2012

Documentar: Puterea coşmarurilor – politica fricii


Posted on 05/31/2012 by admin
Ar trebui cu adevărat să fim îngrijoraţi de organizaţiile teroriste sau acestea sunt doar o ameninţare-fantomă folosită pentru a împiedica societatea să se destrame? În trecut, politicienii ne “serveau” vise despre o lume mai bună. Acum, ei ne promit că ne vor proteja de coşmaruri. Cel mai înfricoşător dintre acestea este ameninţarea unei reţele teroriste internaţionale. Dar, aşa cum visele erau ireale, coşmarurile sunt, şi ele, false. Acest film documentar, interzis în SUA, susţine ideea că suntem ameninţaţi de o organizaţie teroristă ascunsă este doar o iluzie.
Este un mit necontestat răspândit prin politică, serviciile de securitate şi media internaţională. În centrul poveştii se află două grupuri: neoconservatorii americani şi islamiştii radicali, ambii idealişti născuţi din eşecul visului liberal de a construi o lume mai bună. Aceste două grupuri au schimbat lumea, dar nu în modul în care voiau şi împreună au creat viziunea de coşmar a reţelelor teroriste organizate de astăzi. O fantezie prin care politicienii şi-au restaurat puterea şi autoritatea într-o eră a dezamăgirii. Cei care inspirau cele mai mari frici au devenit cei mai puternici.

...
Filmele le puteti viziona dand click pe linkul de mai sus si au subtitrarea in romaneste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.