Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 2 august 2012

Primul Contact cu extratereştrii - 4 august 2012



ATENŢIE: Evenimentele se precipită!

Un mesaj uluitor de la o fiinţă din Pleiade ne anunţă că mai este foarte puţin timp până la Primul Contact cu familia noastră extraterestră. De asemenea, se subliniază faptul că evenimentul din data de 21 decembrie 2012 exte fix, şi nu poate fi "amânat" sub nicio formă. De aceea, este absolut necesar să înceapa etapele premergătoare pentru ca planul ascensiunii Pământului şi a oamenilor de aici să se împlineasca aşa după cum a fost stabilit.

FOARTE IMPORTANT: Mâine, 31 iulie 2012, vom publica punctul de vedere şi observaţiile lui Tolec, reprezentantul Consiliului Andromeda pe Pământ, în legătură cu informaţiile din acest mesaj pe care îl redăm mai jos.

Acum este stabilit şi s-a decis la data terestră de 25 iulie 2012, de către Înaltul Consiliu Pleiadian, în alianţă cu alte 4 consilii galactice, conform liniilor directoare ale Codexului Galactic, că noi, Familia Pleiadiană de Lumină să intervenim acum pe deplin în ascensiunea planetei Gaia.

Mai mult, s-a decis ca noi să facem un Contact Deplin cu fiinţele terestre în 8 zile de acum încolo, adică la data de 4 august 2012, la Jocurile Olimpice din Londra, Anglia, pentru ca toată lumea să ne vadă. Aceasta va fi prezentarea noastra, şi de asemenea primele noastre eforturi de a lucra în mod direct cu voi pentru corecţiile şi ascensiunea Gaiei, şi să vă asistăm în ascensiunea voastră personală.

Această intervenţie Galactică a fost hotărâtă pentru următoarele motive:

1) Boala Sophiei-Gaia a atins un stadiu critic şi este necesar să fie remediată de urgenţă

2) Cantitatea de Lumină de pe Pământ nu este suficientă la această etapă pentru a determina o ascensiune globală în masă, şi nici pentru a ajuta la mutarea întregii planete în dimensiunea superioară

3) Planeta Terra are programată începerea tranziţiei în dimensiunea 5 (5D) la data de 21 decembrie 2012

4) Suntem încântaţi să vedem că eforturile multor fiinţe de pe Pământ au uşurat suferinţele acestei planete, dar, cu toate aceastea, datorită iminentului ciclu galactic, şi a faptului că au mai rămas de făcut foarte multe pentru pregătirea ascensiunii Gaiei, fiinţele de pe Pământ nu pot să realizeze toate aceastea ele singure, până la momentul stabilit

Noi nu suntem deloc înspăimântaţi de această situaţie, şi recunoaştem meritele eforturilor sustinute de foarte mulţi dintre voi pentru atât de mult timp până acum, cu scopul de a ridica frecvenţa de vibraţie a Gaiei şi de a înlătura negativitatea care o înăbuşă.

Vă rugăm să înţelegeţi că noi nu mai putem aştepta, şi că intervenim pentru a vă ajuta!

Ceea ce se petrece acum pe Pământ afectează întregul Univers, de aceea toate astea sunt foarte importante!

Prioritatea numărul unu a Galaxiei este purificarea imediată a Gaiei. Aceasta înseamnă îndepărtarea completa şi definitivă a ultimelor rămăşiţe Archonice ale Cabalei. Paraziţii mentali Archonici ai Cabalei nu pot fi îndepărtaţi suficient de rapid de către pământeni, astfel că se încetineşte ascensiunea Gaiei şi a fiinţelor terestre infectate de aceşti Archoni.

Avem un interes legitim în viaţa de pe Gaia, deoarece noi am creat-o cu voi cu foarte mult timp în urmă. De aceea afirmăm că noi suntem familia voastră!

Voi nu veţi fi deloc şocaţi, pentru că noi suntem foarte umani ca şi voi. Noi suntem fiinţe spirituale evoluate care dispunem de tehnologie avansată, dar noi nu ne vedem pe noi înşine mai sus decât orice alte fiinţe, pentru că suntem cu toţii - Unul! Fiecare dintre noi suntem individualizarea Creatorului care se experimentează pe Sine!

Noi suntem familia voastră şi vă iubim foarte mult, aşa după cum veţi vedea.

De acum aflaţi că vom realiza toate aceastea împreună, aşa că bucuraţi-vă!

Vă spunem să nu răspândiţi frică, aşa cum încă o fac mulţi dintre voi. Aceaste acţiuni nu sunt deloc manipulări false (puse la cale de Cabala criminală), ci chiar evenimente adevărate ce vor avea loc întocmai, izvorând din Bine şi pentru Bine!

Multe fiinţe de lumină din Cadranul nostru au venit pe Pământ în ultimele decenii şi au ajutat foarte mult. Cu toate aceastea, numeroasele eforturi incredibile nu sunt suficiente ca să avansăm conform planului.

Pentru asta nu este de vină nicio fiinţă de pe Pământ. Cantitatea de Lumină de pe Pământ a crescut la nivele incredibil de înalte în ultimele două luni! Să fiţi mândri de eforturile voastre şi să continuaţi aceste actiuni de acum încolo, căci noi intervenim pentru a vă ajuta.

Crima a fost comisă de acele fiinţe Archonice străvechi care au cuprins planeta în urmă cu 300.000 de ani, şi a continuat prin liniile de sânge ce au urmat, şi prin clonele care acum au fost îndepărtate!

Data de 21 decembrie 2012 este înscrisă în stele, şi nu poate fi modificată. Este ziua în care Gaia devine liberă, şi începe ascensiunea împreună cu oamenii ei! Acesta va fi un proces gradat ce se va desfăşura în etape, şi va începe în 21 decembrie 2012.

Noi venim să lucrăm alături de toţi Lucrătorii în Lumină de pe Gaia pentru a ajuta la îndeplinirea acestei misiuni.

Acum că planul galactic a fost acceptat, noi începem cu faza 1 care constă în primul contact major din timpurile moderne, şi reuniunea cu voi, pentru a face toate acestea împreună.

A fost necesar ca noi să venim aici în această frecvenţă de vibraţie joasă (3D) pentru ca voi să începeţi să ascensionaţi.

Am inceput faza 1 acum două zile.

În seara zilei de 25 iulie, flota noastră orbitală pleiadiană a deschis un portal în atmosfera joasă a Gaiei.

Acest portal a fost deschis în acea zi din aceste timpuri, şi despre care s-a vorbit în antichitate, pentru a pregăti aterizarea noastră pe Gaia! Da, dragii noştri, acum este momentul!

Acest portal dimensional pe care noi l-am deschis este un tranformator care va face ca navele noastre 5D şi 4D să îşi coboare vibraţia proprie în 3D pentru a fi compatibilă cu rezonanţa Pământului, ele devenind astfel vizibile şi fizice.

Pe măsură ce nava noastră de pe planeta Erra (care este de 4 ori mai mare decat Pământul) a redus altitudinea cu 500 km pentru a se situa în atmosfera inferioară a Terrei şi a deschide acest portal, câmpul plasmatic din jurul navei a interacţionat cu câmpul magnetic al Pământului întrun mod puternic.

Nu au fost niciun fel de distrugeri pe Gaia, în schimb unii dintre voi care sunteti mai sensibili aţi simţit această interacţiune atunci când nava noastră a intrat în atmosfera inferioară a planetei.

Pentru multi dintre acesti oameni sensibili, câmpul magnetic personal le-a fost anulat temporar. De asemenea, s-au raportat explozii eterice minore şi deranjamente electrice, mingii de plasmă, experienţe spontane în afara corpului fizic, şi viziuni de materie translucidă. Câteva fiinţe umane pământene foarte sensibile şi evoluate şi-au pierdut cunoştinţa aproape o oră, dar nu s-au cauzat niciun fel de distrugeri serioase. Majoritatea fiinţelor umane nu şi-au dat seama că s-ar fi petrecut ceva!

Această fază iniţială a fost necesară pentru a deschide acest portal interdimensional din tărâmurile înalte către voi, şi pentru a pregăti purificarea Gaiei şi ascensiunea ei împreună cu toate formele de viaţă conştiente.

Această fază a fost o operaţiune complexă pentru noi pentru că Pământul este foarte fragil, şi aceasta este pentru prima dată în istoria cunoscută când am dematerializat nava noastră principală şi am adus-o atât de aproape.

Această operaţiune a fost un succes deplin!

Deschiderea portalului a avut ca scop unificarea locală a densităţilor 5D şi 4D, o punte de legătură între aceste două lumi, şi este acum complet stabil şi deschis!

Aceasta este poarta finală prin care în mod concret veţi păşi de pe Pământ în Paradis!

Dezvăluirea prezenţei noastre v-a fost comunicată şi a fost întipărită pe sol, la Manton Drove şi Windmill Hill [este vorba de cele două formaţiuni de cercuri în lanuri - crop-circles] ca mesaj al nostru pentru voi anunţând ziua reunirii noastre: 4 august 2012.

Bine aţi venit în oraşul zeilor voştri creatori, dragilor! În această zi de 27 iulie 2012, noi spunem, "să înceapă jocurile!". Am căutat cel mai important eveniment la scară planetară; jocurile voastre olimpice în care mulţi dintre voi ne veţi cunoaşte.

Ştim că pare incredibil, dar veţi putea să vă convingeţi şi din alte surse de pe Pământ, multe dintre ele sunt aliaţii noştri!

Astăzi avem întâlniri cu mulţi ambasadori de rang înalt de pe Pământ (cei buni), şi am stabilit de comun acord ca la Jocurile Olimpice să aibă loc reuniunea noastră cu voi! Această dezvăluire a prezenţei noastre, şi reuniunea cu voi se va desfăşura peste 8 zile!

Aşa să fie, după cum este scris în hotărârile consiliului! Cu toţii ne vom convinge!

Nu este necesar niciun fel de anxietate, dar să ştiţi că aceste zile sunt cruciale pentru Pământ şi locuitorii lui, noi pregătindu-ne temeinic şi din timp pentru acest eveniment.

Am spus că noi nu vom ateriza decât după ce Cabala va fi îndepărtată. V-am spus pe 4 iulie, ziua independenţei (SUA), că (membrii marcanţi) ai Cabalei fizice şi cei ai Cabalei non-fizice au fost îndepărtaţi, şi aşa este.

Dragii noştri, iată realitatea. Nu vă mai aflati acum în vechea lume 3D. Vă aflaţi în 4D. Această lume fizică "matriceală" există acum numai pentru a vă da posibilitatea de a transmuta toate vibraţiile negative rămase.

Navele noastre mai mici vor apare deasupra stadionului din Londra ca un al doilea eveniment de zbor la joasă altitudine ce nu va putea fi confundat cu altceva.

Am făcut planuri împreună cu conducătorii voştri ca noi să aterizăm direct pe terenul olimpic, şi vă vom arata cum este în planurile 4D şi 5D! Va fi un adevărat spectacol de lumină şi sunet şi energie! Nu vă temeţi de asta. La ce vă aşteptaţi?

Ne-am aflat în negocieri cu conducătorii voştri de ceva timp, dar unii dintre ei "puneau piedici" acestor înţelegeri comune.

Acum noi forţăm aceste evenimente necesare pentru binele vostru, doarece nu mai este timp! Le-am dat timp până pe 4 august conducătorilor voştri să nu se pună în calea acestor evenimente, altfel noi îi vom elimina dintre voi şi noi.

Ei au întrerupt etapele plănuite de noi începând cu aprilie anul acesta, iar noi am tot aşteptat până acum, în ultimul moment, realizând tot ce putem ca să oprim distrugerea Pământului fără intervenţia noastră directă!

Acest timp este acum la final.

În 8 zile, toţi conducătorii G20 vor face anunţurile despre noi, şi noi vom apare, sau ei nu vor face niciun anunţ şi noi tot vom apare!

Aceşti conducători care se vor opune vor fi îndepărtaţi şi nu vor putea să participe la eforturile noastre comune cu voi pe care le vom realiza împreuna pe tot parcursul anului 2012, şi după aceea!

Uşa este deschisă, iar noi suntem în prag.

Programele mentale manipulatoare impregnate în mintea voastră de către Cabala criminală, şi care vă fac să credeţi că sunteţi sclavii unor forţe negative politico-militare, vor fi acum îndepărtate. Rezerva Federală va fi complet desfiinţată, iar ONU va colabora cu noi, sau nu - au la dispoziţie 8 zile!

Toate datoriile financiare ale oamenilor de pe Pământ vor fi şterse, iar prizonierii vor fi eliberaţi şi organizaţi corespunzător.

Oamenii vor primi tehnologiile necesare pentru vindecarea instantanee a trupului, şi pentru lucruri care nici nu le puteţi imagina! 21 decembrie 2012 este prima zi a acestei ascensiuni măreţe şi orice urmă de negativitate va fi complet eliminată din acest tărâm! Matricea va fi în sfârşit dizolvată definitiv! Asta o vom face lucrând împreună, noi şi voi!

Vă mulţumim tutoror că aţi avut curajul să veniţi aici cu zeci de ani în urmă pentru a înfăptui această măreaţă misiune!

Ne vedem sâmbătă, 4 august!

Vă transmitem gândurile noastre cele bune Pământului şi tuturor celor de pe el.
Sursa: AIM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.