Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

vineri, 5 octombrie 2012

Dr Crina Veres la ANATECOR la Congresul International de Terapii Complementare de la Arad


M-am gandit sa impartasesc si cu cei care nu vor ajunge in acest an la ANATECOR, cate ceva din ceea ce voi prezenta acolo in acest sfarsit de saptamana...

Lectura placuta!

In segmentul A. regenerare psiho-fizică (titlul lucrării):   Noua Medicina Germanica (Dr Ryke Geerd Hamer) – Epigenetica (Dr Bruce Lipton) – Autovindecarea (Chirurgie de Lumina – Dr Crina Veres) 

Abstract
Noua Medicina se ocupa cu demonstrarea legaturii dintre psihic si fizic prin evidentierea la nivelul creierului pe tomografia fara substanta de contrast a relelelor specifice fiecarei boli, in proiectia din creier a organului aflat in suferinta. 
De asemenea Dr Hamer a elaborat cele 5 legi ale Medicinii Germanice (Legea1: socul conflictual e detonatorul bolii, Legea2 – orice boala are 2 faze, una conflictuala si una postconflictuala sau de vindecare; Legea3 – in functie de originea embriologica avem 3 foite embrionare si astfel avem 3 tipuri de structuri biologice si 3 tipuri de boli in functie de provenienta organului si creierului din foitele embrionare: endoderm, mezoderm sau ectoderm, Legea4 – fiecarei structuri embriologice ii corespund doar anumiti microbi si niciodata un microb ce tine de o structura embrionara nu poate actiona asupra organelor provenite din celelalte doua structuri, Legea5 aceste legi sunt valabile la orice boala nu doar la cancere si au rostul de a asigura supravietuirea individului, a speciei, a regnului, fiind Legi ale Naturii valabile si la animale si la plante). Dr Hamer a realizat o harta cu corelatiile dintre conflictele biologice (continutul conflictului, felul in care este el reprezentat in psihicul omului) si organele aflate in suferinta, cu foita embrionara din care este dezvoltat organul si releul organului din creier care ii coordoneaza functia si cu microbii specifici care intervin in faza de vindecare.
Epigenetica arata cum este citita fiecare gena si cum apare boala, la comanda creierului si in corelatie cu memoria genetica a programelor biologice speciale ale naturii, care este declansatorul si care este butonul pe care sa il apasam ca procesul biologic al starii actuale de boala sa devina reversibil si gena sa nu mai poata fii citita.
Chirurgia de Lumina presupune intrarea in comuniune cu Vindecatorul Interior, Invocarea Cristului Launtric pentru a ne ajuta sa ajungem la cauza reala a suferintei actuale si sa o dezintegram de la originea ei din dimensiunea cauzala (banda de frecventa de dincolo de timp si spatiu, inaintea benzii de frecventa a regiunii preexitus si a starilor comatoase profunde) pentru a lua de acolo invataturile de care avem nevoie in prezent si pentru a crea un viitor in acord cu Voia Fiintei, Liber de Suferinta, bazat pe invataturile pozitive, personale si universale, si accesarea Matricii Energetice si Informationale de Dimensiunea V care sa ne permita Vindecarea si Ascensiunea cu Trupul Fizic in Starea de Jinas la Momentul Alinierii Planetare din care facem parte fiecare si toti impreuna pentru ca sanatatea noastra sa fie pusa in slujba Marii Legi Divine si in Acord cu Compasiunea Universala.

C. desăvârşire spirituală (titlul lucrării): CINE ESTI TU? – 25 MIN

Abstract
In vechime la intrarea ca adept in Templele de mistere erai intrebat CINE ESTI TU?
Fiindca cel care intra acolo devenea mort pentriu lume si viu pentru Dumnezeu! Ca sa mori pentru lume trebuia sa fii inteles ca tu si ceilalti sunteti la fel si ca tu si ceilalti sunteti UNU si abia de aici inainte puteai adopta o cale spirituala cu adevarat. Calea pana aici era primul pas pe care tu il aveai de facut inainte ca Dumnezeu sa faca cei 1000 de pasi spre Tine.
Cine esti tu cel care nu se poate controla, cel caruia ii este frica, cea care uraste, invidiaza, nu iarta, nu uita, tine manie si vrea razbunare, cine estu tu?
Cine esti tu poti vedea in oglinzile din jurul tau. Tot ce iti place la ei iti place ca deja e in tine, altfel nu ai putea recunoaste frumusetea din ceilalti. La fel e si cu raul si ce nu iti place in ceilalti, ca e in tine si de acolo e de schimbat perspectiva.
Spunea Fiul in Evanghelia lui Matei: Fiti dar voi desavarsiti precum si Tatal Vostru desavarsit Este! Pai cine suntem noi, cine esti tu? Cine este Tatal Vostru, Cine este Tatal Tau? Cine a facut posibil ca mama si tatal tau pamantesti sa te poata aduce pe lume, cine te-a creat de fapt? Care este rostul tau pe lumea aceasta?
Cine esti tu?
Cine alegi sa fii tu poti vedea in starile si ipostazele pe care le manifesti in viata de zi cu zi... daca nu iti place ce vezi aminteste-ti ca ai dat pe ce esti viata ta de pana acum! A meritat? Daca nu ai posibilitatea sa manifesti ceva diferit, ceva cu totul NOU, ceva atat de diferit incat sa te uimeasca si pe tine.  Ai posibilitatea sa cuprinzi in fiinta ta ipostaze pe care pana acum nu ti-ai permis sa o faci din diverse motive: rusine, pacat, frica de dumnezeu... Ca si cum ar fi de dorit sa ne fie frica de dumnezeu, de noi insine, de acele aspecte ale noastre pe care le-am pus in afara noastra si le-am lipit eticheta de Dumnezeu.
Cine esti tu cand traiesti fara frica, liber si nemuritor, constient clipa de clipa de Adevar, mereu in Cautarea Adevarului, mereu rugand Fiinta ta sa te invete Indreptarile sale ca sa nu mai mergi indoit de poverile Egoului si ignorantei, ci indreptat, drept fara ocolisuri spre Telul Vietii Tale, TU INSUTI!
TU ESTI CEL CE ESTI SI TOTODATA SCHIMBAREA PE CARE VREI SA O VEZI IN CEILALTI SI IN LUME!

II. WORKSHOP

Titlul workshop-ului: Tehnici de Eliberare Emotionala (Dupa Metoda lui Gary Craig) 

Descriere
De ce si cum functioneaza EFT *(Emotional Freedom Techniques)? Corpul uman are o natura profund electrica. Dovezi ale prezentei electricitatii in corpul uman: Informatia se transmite de-a lungul nervilor prin semnale electrice date de depolarizarea din aproape in aproape a membranei neuronale; electroencefalograma, electrocardiograma (EEG, EKG – inregistreaza activitatea electrica a creierului si inimii); Medicina vestica pune accent pe natura chimica a proceselor din corp, in timp ce medicina estica a descoperit de peste 5000 de ani ca energia circula prin corp pe anumite trasee numite meridiane; exista 12 principale si multe secundare
            De-a lungul meridianelor se afla puncte in care rezistenta electrica a pielii este de 12000-14000 Ohm, fata de 300000-400000 cat este pe restul suprafetei corpului
            Atingerea acestor puncte face ca semnalele sa se transmita la creier mult mai rapid. Semnalele sunt identificate ca provenind de la receptori, colectori de mesaje - din mediul intern si extern - care trebuiesc prelucrate preferential; orice gand, stare emotionala sau verbalizare din momentul stimularii acestor puncte amprenteaza puternic prelucrarea datelor de catre creier
            EFT indeparteaza inversia psihologica, legata de castigurile secundare pe care le mentinem prin obiceiurile noastre (copilul se imbolnaveste daca nu primeste atentia parintilor) si stimuleaza capetele celor 12 meridiane principale, in timp ce se rosteste o fraza de rememorare a problemei pe care se lucreaza
            EFT este eficienta pentru ca se adreseaza cauzei directe nu efectelor; lucreaza pe amintirea, senzatia, gandul care genereaza emotia negativa.
            Unde se aplica: panica/anxietate, frici/fobii, depresie, furie, dependente (dulciuri, gusturi, alcool, cafea, tigari, droguri etc), ADHD, traume, abuzuri (fizice, emotionale), sindrom de oboseala cronica, stres, insomnie, probleme de vedere, slabire, dureri (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac, dureri generale etc), alergii, lupus, psoriazis, tensiune, diabet, astm, disfunctii sexuale, probleme urinare...
  • INCEARCA PENTRU ORICE!
  • EFT ca metoda de intretinere si dezvoltare personala


III.  APLICAŢII TERAPEUTICE
Terapia practicată: CHIRURGIE DE LUMINA 
1. Cine face terapia: NUME: VERES; PRENUME_: CRINA
2. Domeniul terapiei (rezultate, etc.)_VINDECARE FIZICA SI SUFLETEASCA INSTANTANEE

Descriere Chirurgie de Lumina:
Pasul 1: Constientizarea problemei de sanatate sau sufletesti
Pasul 2: Invocarea Ghizilor sau a Vindecatorului Interior care sa ne ajute sa ajungem la cauza suferintei pe care sa o intelegem si sa o integram in noi si apoi sa iesim din ea definitiv si cu lectia invatata
Pasul 3: Constientizarea Minunatei Fiinte care Suntem
Pasul 4: Recunostinta si Multumire pentru Vindecarea Intamplata in Toate Structurile Noastre Noesice

Ca sa vedeti cine mai sustine conferinte si workshop-uri la Anatecor, la ce ore si temele accesati linkurile: 

Sa va bucurati de ele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.