Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 21 mai 2013

Cealalta Realitate. Aceasta experienta schimba TOTUL !



Hemi-Sync | Montoe Institute

Sunteti suficient de curajosi ca sa initiati o aventura extraordinara in viata voastra?
Sa va extindeti viziunea asupra realitatii si sa descoperiti o alta realitate pe care in mod obisnuit nu o puteti percepe? Sa extindeti insasi natura constiintei pentru a primii o cunoastere cu totul noua si o valoare diferita in viata, mult mai plina de sensuri fata de cea pe care o aveti acum? Imaginati-va cum ar fi daca toata lumea ar avea o licarire despre aceasta cealalta realitate din care izvoraste insasi realitatea fizica. Implicatiile ar fi majore.
Aceasta experienta schimba TOTUL.

GATEWAY VOYAGE 9-15 IUNIE, BRASOV
Filmul care vi-l prezentam cu subtitrare in limba romana se numeste The Rest of Reality”, in traducere liberă ”Cealaltă Realitate” si este jurnalul video al unui realizator de filme australian, Martin Taylor, care si-a documentat experienta pe care a avut-o la programul Gateway Voyage la Institutul Monroe din Virginia, SUA.

La programul Gateway Voyage veti putea experimenta starile profunde ale constiintei extinse, deplasandu-va lin si usor in nivelele profunde ale
constiintei umane, descoperind ca sub suprafata constiintei noastre se afla o lume infinita de realitati subtile din care se contureaza realitatea noastra fizica.

În programul Gateway Voyage veti invata sa percepeti, sa functionati si sa aduceti in realitatea voastra fizica energia si cunoasterea din nivelele de constiinta:
- Focus 10 - minte constienta - corp adormit
- Focus 12 - starea de constiinta extinsa
- Focus 15 – starea ”fara timp” – o stare de constiinta extinsa unde timpul linear, asa cum il percepem noi nu exista, si unde veti avea acces la toate ramurile timpului. In aceasta stare oportunitaţile pentru a stabili comunicarea cu aspectele mai vaste ale Sinelui sunt nenumarate.
- Focus 21 – puntea spre alte sisteme de energie. Focus 21 este pragul taramului spatiu-timp si este starea in care puteti explora profunzimile altor realitati energetice si stabili legaturi cu entitati energetice.
Cei mai multi participanti la programele Gateway Voyage au ajuns la realizarea ca viata nu inseamna probleme care trebuie rezolvate ci un mister care trebuie experimentat, iar profunzimea miracolului depaseste cu mult ceea ce v-ati putut imagina vreodata… Cititi ce spun cei care au participat deja la programul Gateway Voyage.
Mai multe informatii despre programul Gateway cititi aici.
La programul Excursie veti experimenta nivelele profunde ale constiintei din starile Focus 10 si Focus 12, descoperind ca fiinta voastra este cu mult mai mult decat corpul fizic si se extinde mult dincolo de lumea fizica. De asemenea veti invata tehnici mentale pentru a putea aduce energia acestor nivele in viata de zi cu zi.


Pentru inscrieri contactati:

Ritta Nicoară– Coordonator programe TMI in RomaniaTrainer acreditat TMI

Mail: rittanicoara@yahoo.com, Tel: 0744-11.84.76

Andrea Berger- Trainer acreditat TMI, TMI Board of Advisors Member, TMI Local Chapter Network Leadership Council Member

Mail: aberger@cinci.rr.com
Locurile ramase disponibile se vor acorda in ordinea inscrierilor.
Asteptam cu mare bucurie sa ne intalnim la program,
TMI Team Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.