Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 24 noiembrie 2013

Tabăra de Noua Medicină Germană şi Vindecarea Relațiilor cu Dr. Crina Veres si Regizorul George Adamescu intre 28 noi - 5 dec. 2013


Eliberare emotionala prin EFT, Noesiterapie, Chirugie de Lumina, Atingerea Nemuritorului, 
Gimnastica energetica.
O tabără despre relatia ta cu tine si cu starea ta de sănătate la toate nivelurile, în care vei experimenta si exersa pe cazuri concrete ale participantilor modalitătile de identificare si tratare a problemelor fizice, respectiv emotionale.
Aceasta tabara te va ajuta să identifici piedicile si sa găsesti resursele pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic si emotional. Vei întelege DE CE  ai făcut anumite alegeri în viată, ce aveai, ce ai si ce vei avea de învătat din ele.
Este pentru tine daca iti doresti sa deslusesti legatura dintre trairile interioare, constiente sau inconstiente, afectiunile de care suferi si alegerile pe care le-ai facut in viata ta, la un moment dat.  Cunostintele acumulate iti vor oferi posbilitatea sa intelegi cine esti si sa revii acasa un alt om, mai sănătos și mai mulțumit..
Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă va schimba lumea în care trăiesti într-un mod benefic, neasteptat, schimbare care acum pare un miracol.

Ce vei invata în Tabăra?
  • Să identifici fazele de boala oricand şi la oricine şi să anulezi frica de imblnavire şi de moarte
  • Să ințelegi sensul biologic al afectiunilor/simptomelor în funcție de localizarea lor la nivelul corpului
  • Să ințelegi legatura dintre fiecare tip de boala şi asocierea cu o anumita parte a creierului
  • Să ințelegi cum este REVERSIBIL orice proces patologic din corpul nostru
  • Să depistezi legatura creier-microbi-simptome
  • Să faci diferenta dintre un soc conflictual biologic şi un conflict psihologic
  • Să aplici tehnici de eliberare emotionala.
  • Sa folosesti acelasi limbaj de iubire cu partenerul de cuplu
  • Sa identifici gradele de dezvoltare ale maturităţii umane si sa distingi fomele de maturitate: fizică, intelectuală, sexuală şi emoţională.
  • Sa dezamorsezi un conflict cu orice partener de relaţie (partener de cuplu, copil, părinte, colaborator, şef si subaltern).
  • Sa devii constient de cele 6 nevoi fundamentale care, odată identificate în relaţii, te salvează de frustrări inutile

Ce tehnici vom folosi?

  •     Noua Medicină Germană (Dr R.Hamer);

  •     Epigenetică (Dr B. Lipton);

  •   Chirurgie de Lumină (din 3 Școli: Academia Sufletului, Infoenergetică, Atingerea Nemuritorului);

  •    Tehnici de Eliberare Emoțională;

  •  Gimnastică Energetică (elemente de QiGong, TaiChi Chuan, posturi corporale vindecătoare, elemente de reflexoterapie și proceduri de făcut în situații de urgență);

  •    Muzică pentru sincronizarea emisferelor cerebrale (Hemi-Sync)

 Experienta Dr. Crina Vereş:
  •  Peste 12 ani de conferinţe interne şi internaționale cu sustinere de lucrari pe teme de  sanatate    si autovindecare;
  •   Peste 13 ani de studiu şi practică în tratarea cancerului şi a altor afectiuni grave;
  •  Peste 15 ani de studiu şi practică în domeniul nutriției şi fitoterapiei (cu multiple atestate   internaționale, universitare şi nu în ultimul rând de la vindecatori autohtoni sau de medicină shamanica);
  •    Peste 18 ani de studiu şi practică în medicină alopată;
  •    Peste 19 ani de studiu şi practică pe terapie sistemică de familie, cuplu şi copii;
  •    Peste 25 de ani de studiu şi practică în arte martiale, stiluri externe şi interne bazate pe disciplina mintii şi a trupului;

 Aparitii Tv  Dr. Crina Vereş :  


Informatii despre tabara

Tabara va fi impartita in doua parti. Prima parte – Tabara 1 – se va axa pe Noua Medicina Germana, participantii avand ocazia sa acumuleze informatii condensate si aprofundate despre autovindecarea prin metoda lui Hamer. Cea de-a doua parte – Tabara 2 – se va axa pe vindecarea relatiilor, prin predarea unor metode concrete, foarte utile in imbunatatirea comunicarii cu cei din jur.

Participantii pot opta fie pentru intreg programul de tabara (7 zile), fie pentru una dintre cele doua sectiuni (Tabara 1 – Noua Medicina Germana sau Tabara 2 – Vindecarea Relatiilor).

 

Program Tabăra

7:00 – 8:00 gimnastică energetică
8:00 – 9:30 mic dejun şi siestă
9:30 – 12:00 activități din programul de tabără (curs şi exerciții)
12:00 – 14:00 pauză de prânz
14: 00 – 17:00 curs şi exerciții
17:00 – 18:00 pauză de cină
18:00 – 21:00 program de seară (dans terapeutic, vizionare de documentare, exerciții de relaționare)

Despre Tabăra Noua Medicină Germană – Tabăra 1

Ziua 1 – 5  ( 28 noiembrie-2 decembrie) Medicina Germana aplicata
Tabara Noua Medicina Germana va incepe pe 28 noiembrie. In prima zi, programul de curs si exercitii va incepe la ora 15:00, pentru ca toti participantii sa ajunga la timp si sa se cazeze.  Tabara 1 se va incheia  pe 2 decembrie, la ora amiezei.

Despre Tabăra de Vindecare a Relațiilor – Tabăra 2 (Dr. Crina Veres si Regizorul George Adamescu) 

Ziua 6-7 
Tabara  de Vindecare a Relatiilor va incepe pe 3 decembrie, dimineata, si se va incheia pe 4 decembrie seara. Plecarea va fi pe 5 decembrie dimineata, dupa micul dejun.

IMPORTANT !!! 
pentru a face aceasta Tabara cat mai eficienta pentru Tine si Ceilalti participanti te rog sa vizionezi inainte de a veni in tabara videourile de mai jos pe baza carora vom lucra si vom construi ansamblul de cunostinte si practici de Autovindecare prin Constientizarea Sinelui, iar daca doresti sa poti aprofunda cat mai bine si imprima in constiinta ta ceea ce ar fi fost de dorit sa inveti si sa mai sti de la nastere, iti poti nota intrebarile si nelamuririle pentru a le clarifica impreuna in Tabara:
http://www.blogger.com/blogger.g?blogID=2871781789224088855#allposts/postNum=16
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/07/noua-medicina-germanica-conferinta-de.html

Optional pentru cei autodidacti si care aveti si timp pentru voi sau v-ati saturat sa suferiti inutil, mai puteti aprofunda aici inca un film de 4 ore cu explicatiile in limba romana facute in emisiunile de la TVR, pe care l-am tradus din germana ca sa vedeti ca in lume multi se vindeca de cancere si de boli asa zis cronice, incurabile. Odata vindecati ei vorbesc firesc despre acesta experienta de viata la adevaratul inteles pe care il are, acela de program al biologicului nostru, bine setat in ADN, care sa ne faca mai puternici si mai adaptati la realitatea acestui moment in care traim. El este declansat de abordarile noastre disadaptative pentru a ne ajusta programele mentale, emotionale si fizic-biologice si a le alinia la nevoile actuale de supravietuire a individului si a speciei umane :
http://autovindecarea.blogspot.ro/2012/11/noua-medicina-germana-cu-dr-crina-veres.html

Investiția  pentru participarea la Tabără este de:

Tabara Completa
·         600 ron (Tabara 1+2 ) pentru achitarea avansului (200ron/ persona) pana pe 11 noiembrie.
·         700 ron pentru (Tabara 1+2)  achitarea avansului (200ron/ persona) pana pe 18 noiembrie ;
·         800 ron (Tabara 1+2) achitarea avansului (200ron/ persona) dupa 18 noiembrie.

Tabara separata:
·        500 ron pentru Tabăra de Noua Medicină Germană (5 zile) – Tabăra 1 (avans 200 ron  achitat  pana pe 18 noiembrie)
·         300 ron pentru Tabăra de Vindecare de Relații (2 zile) – Tabăra 2 (avans 200 ron achitat  pana pe 18 noiembrie)

Locația Taberei
Locația este Hotelul Tisa din stațiunea balneoclimaterică Băile Olăneşti, Râmnicu Vâlcea.
Stațiunea Băile Olăneşti dispune de un cadru natural odihnitor şi de multiple obiective turistice. Puteți să va bucurați de natură făcând drumeții, puteți vizita schituri şi mănăstiri ca  Horezu, Schitul Pahomnie, Schitul Iezăr, Biserica Dintr-Un Lemn etc.
Distanța de Râmnicu Vâlcea este de 18 km.
Cazare în cameră dublă, triplă sau de 4 persoane – tarife speciale pentru participanți:
- 85 lei/ persoană/ noapte
Sejur 7 nopți (28 nov – 5 dec) 595 lei/ persoană – Tabăra Completa 1 + 2
Sejur 4 nopți (28 nov – 2 dec) 340 lei/ persoană – Tabăra de Noua Medicină Germană – Tabăra 1
Sejur 3 nopti (2 decembrie-5 decembrie) 255 lei/persoana Tabara de Vindecarea Relatiilor si Tehnici de Eliberare Emotionala
Facilități incluse în preț:
      – cazare ;
     – pensiune completă ;
     – acces la piscină interioară, saună, hammam, tenis de masă
Facilități copii :
     – pat suplimentar: 30 ron/ noapte
     – supliment de masă: 40 ron/ zi pentru pensiune completă
     – cazare gratuită pentru copiii cazaţi in cameră cu părinţi, fără pat suplimentar. 
 

Copiii vor avea din partea organizatorilor o persoana competenta care ii va intretine cu jocuri interactive ,de inteligenta emotionala, de relationare, muzica, dans,mini excursii etc, astfel incat parintii sa poata beneficia de programul complet de tabara. 

Recomandări: să aveți la voi haine lejere, haine si incaltaminte de ploaie, costum de baie, lanterna. In tabara veti putea achizitiona Volumul Noua Medicina Germanica a Dr Hamer la pretul de 250 ron/bucata, care reprezinta costul de tipar si donatia catre Dr Hamer.
Toti participantii vor primi suport de curs. 

Pentru înscriere vă rugăm să completaţi acest formular.
Informatii despre plata primiti imediat dupa completarea formularului de inscriere.
De asemenea, pentru rezervarea locului de cazare este neccesar să achitaţi un avans de 200 ron/persoană în contul Hotelului Tisa pana in data de 11 noiembrie. Pentru a vă furniza contul vă rugăm sa ne contactaţi pe email.
Vă inşţiintăm că avansul pentru rezervarea locului nu se restituie, aveti posibilitatea, în schimb, să aduceti pe cineva în locul dvs.
După achitarea fiecărei sume vă rugăm să trimiteţi dovada plăţii pe adresa de email: office@evoluamimpreuna.ro
Pentru orice fel de informatii puteti sa ne contactati pe adresa de email de mai sus sau la telefon : 0741.046.303 (Ana Vlad) sau 0740.769.518 (Alina Finta) 

Va asteptam cu drag!
Echipa Evoluam Impreuna

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.