Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 10 decembrie 2013

Trezeste-te ROMANIA - Wake Up Romania

In momente de criza sau in probleme majore ca si cele prin care trecem IN ACEST MOMENT CA ȚARA si ca si PLANETA, ne testam cu adevarat Maturizarea Emotionala Personala si Nationala si totodata Maturizarea Omenirii din care facem parte. 

Suntem in pozitia in care Guvernul tarii vrea sa voteze acea lege prin care strainii si firme din afara sa poata la liber exploata tot ce vor din tara noastra, si daca nu suntem de acord pe terenul nostru daca au chef sa bage sonde sa  ne exproprietareasca, adica ni se confisca terenuri, case, nu conteaza ce proprietate avem AU DREPT PRIN LEGE DATA DE STATUL ROMAN - parca am fi un pic cretini sau ignoranti insa pretul pentru ambele este inestimabil si va ajunge sa ne apropie cand nimeni nu va mai avea unde sta.

Ai o casa a ta? Ti se pare ! fiindca in curand Statul si mai ales un strain caruia nu ii place fata ta poate cere sa foreze sub casa ta si la revedere casa ca el e protejat de statul nostru... Oare mai e un stat al nostru sau al unor interese mult mai mari chiar decat cele financiare... In Polonia 80% din suprafata tarii se exploateaza deja, in timp ce la bulgari nevasta lui Clinton a facut lobby pentru ei pe langa Chevorn si au scapat nesapati pentru un timp, in acelasi timp in care D-l Ponta zice in Statele Unite ale Americii ca au liber si ca se asigura sa iasa legea in care aia sa poata expropria pe cine si cand vor ! 

Totodata ni se foreaza in adancurile pamantului tarii de oameni care habar nu avem ce deseuri radioactive si alte gunoaie baga acolo la 3000 de metri adancime. Deja in anumite zone prin foraje au inceput sa fie si cate 20 de cutermure si au oprit exploatarile, insa Presa si Televiziunea da prostimii tembelnovele - ca la copiii de gradinita in loc de basme, fiindca asta ne e nivelul de maturizare in masa si talk show-uri si emisiuni de divertisment...

De astea avem nevoie ca sa fim distrasi de la ceea ce conteaza de fapt... faptul ca ni se fura si ni se distruge tara, iar pana mai refacem natura se poate sa nu mai fie in viata generatia noastra sau a copiilor nostri acel moment in care sa se mai bea apa curata si sa se mai respire aer sanatos !

Nu doar ca se fura insa nu vom mai avea unde locui daca nu ne amintim cat mai rapid posibil cuvantul IMPREUNA. 

ALTFEL VOM FI NEVOITI cat de curand SA REINVENTAM ACEST CUVANT MAGIC fiindca numai si numai IMPREUNA vom putea reconstrui ceea ce acum privim ignoranti cum se distruge si mai mult de atata, dam prin furiile noastre de nivel emotional de cresa, toata energia atentiei noastre celor care se folosesc de ea impotriva intereselor locuitorilor tarii. 

Va explic acum de ce:  
batranii spuneau nici sa nu pronunti Numele necuratului, adica la fel cum spune Programarea Neurolingvistica, da energia atentiei tale la ceea ce vrei sa ti se intample nu la ceea ce nu vrei sa patesti, fiindca energia colosala a fricii este indreptata spre reprezentarea din mintea ta care are ca si continut: distrugerea tarii si dezastre ecologice.

Furia si frustrarea si frica oamenilor determina ca si actiunile jandarmilor sa fie in oglinda  doar o reflectare a starilor personale ale celor prezenti, fiindca daca ne temem de interventia lor asta vor face, insa daca suntem pasnici, iesim in natura, ne bucuram si iubim cu toata fiinta noastra pentru cateva momente Binecuvantarile pe care le avem prin Munti, Campii, Dealuri, Ape, Aer curat nimeni nu mai are putere impotriva noasta ca asta atragem din univers... PACE, ARMONIE.

Stiati ca:
Creierul nostru este setat ca in 21 de zile lucrand 10 minute la aceeasi ora, intens directionati spre ce ne dorim, sa rescrie programele mentale vechi, din subconstient, si ca subconstientul foloseste 97% din creier din care 85% care este directionat spre stari de bucurie si implinire si spre acumularea de intelepciune, insa Omul Actual folosete doar 3% din creier si aceia din partea de 15% de ignoranta si suferinta. 

E ca si cum noi suntem Proprietarii si Regii unui castel insa ne petrecem viata ca niste sclavi in pivnite sau in debara, nemultumiti si plini de frici si fara a ne bucura de intreaga Mostenire si Desavarsire data noua ca Drept Divin de Copii ai Lui Dumnezeu, de Fiinte Umane Vii.

In loc sa ne frustram si sa dam energia si puterea noastra de actiune haideti sa ne bucuram si sa iubim ce avem si sa vizualizam minim 21 de zile la aceeasi ora Romania ca si acum, fara sonde pentru gaz de sist care nici nu e sigur ca il avem insa otravirea e sigura si chiar sa o vizualizam fara exploatarea de aur din Rosia si Certej, fiindca in 21 de zile creierul ne crede si ne da ce vrem daca lucram 10 minute pe zi la aceeasi ora. 

Aceasta neuroplasticitate este accelerata cu cat mai mult insistam intr-o directie pe care o dorim, insa daca dam atentia la ce nu dorim si nu avem clar ce dorim atunci merge in directia nedorita ca frica e foarte puternica si specifica. Asa ca haideti sa ne axam pe ce ne dorim! Sa iesim in natura, sa ne mutam sezuturile din masini si case unde e caldut si confortabil, cate un pic si in natura... fiindca acum deoarece e frig tendinta de a cloci in case e mult mai mare si cei care stiu asta se bazeaza pe ignoranta noastra crasa si nu se asteapta sa iesim in natura si sa ne bucuram de ape, de aer, de pamant...

Sa ne amintim de Let s Do It Romania, cum s-a strans puhoi de lume sa stranga gunoaie, hai sa strangem iar si sa devenim CONSTIENTI SI RESPONSABILI pana mai avem o tara in care sa locuim, unde sa bem apa curata si unde sa respiram in Natura.

Poate nu stiati faptul ca Dumnezeu a spus Bucurati-va si Iubiti-va de peste 800 de ori in Biblie, iar noi traim atat de mult in alt fel, ignoranti cu noi, fara sa ne iubim, fara sa ne bucuram cu adevarat in fiecare clipa si in fiecare ceas, desi suntem meniti sa fim fericiti si nu disperati si suferinzi si stim si noi cum cui dam Puterea si Genialitatea noastra Divina, cand putem sa ne punem in aplicare clipa de clipa Intelepciunea la fiecare pas!!! si sa beneficiem cu totii de faptul ca fiecare persoana stie ceva ce tu nu stii, poate ceva ce tu nu poti, si ca doar IMPREUNA SUNTEM UN ORGANISM INVINCIBIL SI DURABIL.

Daca nu iti place Guvernul ca sa poata fi schimbat e nevoie sa sti ce vrei si Cine poate sa faca asta pentru oameni daca nu oamenii prin Voia Lui, in Cine a sadit deja Dumnezeu Maturizarea, Intelepciunea si Claritatea... Evident ca nu toate in unu, insa o echipa de oameni care fiecare pe felia lui din nevoile Economice, de Sanatate, din Agricultura, din Industrie cata mai avem, Politice, si de orice factura mai e nevoie ca sa functionam ca o tara, STIE CA PENTRU ASTA A VENIT, PENTRU ACEASTA SITUATIE PARTICULARA DE CRIZA EXISTENTIALA NATIONALA SI PLANETARA !!!

E nevoie DOAR de 15 oameni Maturi pentru o populatie de cca 20 de milioane de Suflete cat are Romania !!! Acesti oameni fiecare a crescut in el aceasta capacitate si am avea nevoie urgenta de un Sfat al Batranilor, care nu neaparat sunt foarte batrani ci doar foarte intens trecuti prin viata si adaptati la realitatea acestui moment, CARE AU INVATAT DE LA CEI DE DINAINTEA LOR SAU DIN PROPRIILE EXPERIENTE: Oameni care gestioneaza FIRESC resurse economice, umane, boli, politica, diplomatie in aceste timpuri...

Haideti sa dam un Manifest pentru Romania si Planeta Pamant in care sa adauge fiecare din intelepciunea de viata daca simte sa faca asta si dati mai departe o lista cu oameni care stiti voi ca pot sa faca fata situatiei actuale.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.