Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 21 ianuarie 2014

Romanii ies din nou in strada: 8 februarie 2014 – Protest pentru viitorul Romaniei!

Pe retelele de socializare se anunta un nou protest de proportii pe data de 8 februarie 2014, in Bucuresti. Apelul este dat tuturor romanilor care doresc un viitor mai bun pentru tara noastra, este un protest „impotriva coruptiei sistemice care a napadit intregul spectru politic actual. 

Este un protest impotriva ipocriziei, nesimtirii si lipsei de scrupule a politicienilor mioritici. Este un protest impotriva tradarii calificate de care se fac vinovati conducatorii. Este un protest pentru viitorul NOSTRU”.
8 feb
„8 FEBRUARIE – Protest pentru viitorul României!
 Indiferent în ce oraș sau țară te afli, dacă îți pasă de viitorul României și vrei să lupți pentru el, pregătește-te pentru deplasare la București pe 8 februarie!

 Acest protest NU este unul afiliat politic, ba chiar are loc împotriva corupției sistemice care a năpădit întregul spectru politic actual.
- Este un protest impotriva ipocriziei, nesimțirii și lipsei de scrupule a politicienilor mioritici.
- Este un protest împotriva trădării calificate de care se fac vinovați “minunații” noștri conducători.
- Este un protest pentru viitorul NOSTRU, al tuturor care conviețuim, trudim, ne chinuim pe aceste plaiuri.
- Este un protest pentru recâștigarea RESPECTULUI politicianului pentru cetățeni, chiar și prin frică dacă va fi necesar.
- Este un protest care nu are revendicări inițiale, ci doar îi va OBLIGA pe politicieni să ne respecte drepturile fundamentale, inteligența, opiniile… DECIZIILE.
- Este un protest împotriva acestui cancer de care această țară pare că nu mai scapă odată, împotriva acestor infractori cu cravate lipsiți de scrupule.
- Este un protest pentru un mediu curat, o economie proprie sănătoasă, transparență decizională, consultare publică, justiție independentă… pentru RESPECT.

 Acest protest NU este și nu va fi notificat la infama Primărie a Capitalei. Ne-am născut cu libertatea în sânge și liberi vom muri, chiar dacă asta nu le convine anumitor indivizi.

 PREGATIȚI-VĂ PENTRU ȘEDERE ÎNDELUNGATĂ ÎN STRADĂ!
 NU MAI PLECĂM REPEJOR SPRE CASE SPERIAȚI DE FRIG!

 De această dată rezistăm, nu capitulăm!
 Avem 30 de zile la dispoziție să ne organizăm, să ne pregătim și să ne încălzim pentru primul mare protest din 2014.

 SĂ ARĂTĂM ROMÂNILOR CĂ ONOAREA ȘI CURAJUL N-AU MURIT PE ACEST TĂRÂM!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.