Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

sâmbătă, 4 octombrie 2014

Boicotati produsele Napolact!


Proprietarul Napolact elimină micii producători români din Maramureş: va importa lapte din Ungaria!!!

O decizie a olandezilor de la Friesland Campina, proprietarul mărcii Napolact, riscă să arunce în faliment micii producători de lapte din judeţele Satu Mare, Bihor, Maramureş şi Sălaj, anunţă stiriagricole.ro. Concernul olandez a hotărât să renunţe la contractele cu micii producători români, urmând să cumpere lapte din Ungaria,mai ieftin cu 10 bani pe litru.
 “Din iunie, nu mai preia laptele de la noi, ci din Ungaria.  Este un dezastru pentru că numai în Maramureș avem peste 60 de centre de colectare, unde se livrau zilnic 100.000 de litri de lapte. Oamenii sunt terminați”, a declarat Claudiu Frânc,preşedintele Federaţiei Crescătorilor de Bovine dinRomânia.  Situația în care se află producătorii din Transilvania s-ar putea  extinde și în alte zone ale țării, după 1 ianuarie 2015, când vor fi  eliminate cotele de lapte la nivel european, astfel că se vor putea face importuri pe bandă rulantă. Culmea este că sloganul celor de la Napolact este “Lapte din inima Ardealului”.

    Iată ce înseamnă să nu existe legi care să protejeze cu adevărat producătorul român și pe români, în general.  Ticăloșii și incompetenții care conduc România, în cârdășie cu nemernicii din afara granițelor, lucrează la transformarea țării într-o piață de desfacere, la falimentul total al României.  
BOICOTAȚI PRODUSELE NAPOLACT!!! 
Comentariu Dr Crina:

Am preluat de pe mail acest articol si daca e adevarat e super nasol... 

mie oricum de cand am facut in facultate prin anul 3 sau 4 modulul de igiena alimentatiei si l-am testat pe acest laptic un pic bine, nu l-am mai cumparat... si nici gustul nu le place familiei mele asa ca voi decideti pentru voi... 

pentru mine nu miroase deja si nici nu are gust de lapte... 

noi, familia mea, luand lapte direct de la producatori si branzeturi de piata si nu am patit nimic niciodata, vacute crescute pe dealurile Clujului,

iar de microbi nu avem griji ca stim NMG :) adica faptul ca daca am avea microbi ”patogeni” in corp suntem de fapt in faza de rezolvare a unui conflict bio sau psihologic :)

Binecuvantati tot ce mancati si faceti semnul crucii si de v-ar da otrava se va transforma in binecuvantare ! parintele Arsenie Boca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.