Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

miercuri, 5 noiembrie 2014

VACCINEZI SAU RATIONEZI?

Ne aflam in plin sezon de propaganda pentru vaccinarea antigripala!

An de an, suntem indemnati tot mai insistent sa ne vaccinam antigripal pentru a fi “protejati” de gripa. Mai nou, vaccinul antigripal se recomanda deja nu numai femeilor insarcinate si persoanelor peste 65 de ani, dar si bebelusilor de 6 (sase) luni!
Suntem un grup de parinti indignati de propaganda mincinoasa, platita care se face in mass media romaneasca la vaccinurile antigripale. Dorim sa va informam despre acest subiect tot mai controversat al vaccinarii antigripale si va invitam sa urmariti documentarul nostru: Sanatatea Nu Vine Din Seringa!

Un documentar cutremurator.Sanatatea Nu Vine Din Seringa!



Desi reactiile secundare nu se manifesta la toata lumea, ele pot varia: unii oameni intra in soc anafilactic imediat dupa vaccinare, altii sunt afectati iremediabil in timp, dezvoltand paralizii, ataxie cerebrala, mielita transversa, encefalita, fibromialgie, scleroza multipla indusa chimic, Parkinson, Alzheimer etc. Aceste reactii depind si de tipul de vaccin primit. Informati-va bine despre riscurile/beneficiile vaccinului antigripal inainte de a va injecta!
Cele mai frecvente reactii secundare ale vaccinului apar chiar in locul injectarii vaccinului, cum ar fi: durere, roseata, temperatura ridicata, si chiar o basica. Aceste reactii adverse pot dura pana la cateva zile. Alte reactii adverse pot fi mancarimi si dureri musculare in corpul vaccinat, dureri de cap. Analgezicele ar putea atenua aceste dureri. Multi bebelusi si chiar si adulti fac febra dupa injectarea vaccinului, si in acest caz se recomanda sa apelati imediat la medicul dumneavoastra!
Vaccinul antigripal poate cauza si reactii alergice severe, precum urticaria, umflarea, probleme de respiratie, ameteli, stari de lesin, puls mai ridicat, si/sau modificari in comportament.Aceste reactiii alergice apar, de regula, in cateva ore de la injectarea vaccinului. Daca suferiti de astfel de reactii alergice, sunati imediat la 112.
Sunt si cazuri, cand unele tipuri de vaccinuri antigripale pot provoca sindromul Guillain-Barre (GBS), o afectiune neurologica care poate cauza moleseala si paralizia corpului. Potrivit Centrelor pentru Controlul si Prevenirea Bolilor, 1 (unul) din 100,000 (suta de mii) de oameni vaccinati impotriva gripei porcine in 1976 risca sa dezvolte GBS. Aceasta conditie necesita spitalizare imediata!
De ce sa ne vaccinam daca pentru fiecare reactie, dupa cum ti-e norocul, fie trebuie sa apelezi la medic, fie suni la 112, fie mergi direct la spital?

Informati-va bine despre riscurile grave ale vaccinului antigripal inainte de a accepta recomandarile, nu intotdeauna dezinteresate, ale medicilor! Sanatatea nu vine din seringa! Sanatatea vine intotdeauna din interior. Sanatosi suntem cand traim in armonie cu noi insine. Iar pentru bebelusii nostri, cea mai buna „imunizare antigripala” este si ramane ALAPTAREA!

Sfaturi utile pentru a trece sanatosi prin iarna:vaccinarea

- cea mai buna "imunizare antigripala" pentru bebelusi este ALAPTAREA!
- echilibru interior
- bucurie de viata
- alimentatie sanatoasa (fructe, legume)
- multa miscare in aer liber
- somn suficient si odihnitor
- cel putin 1,5 litri de apa zilnic
- evitati hipotermia
- aerisiti bine casa
- profitati de orice raza de soare
- evitati stresul
- consumati multa vitamina C
- nu fumati si nu consumati alcool
Informarea corecta este cruciala!

4 Noiembrie 2014  de pe http://lionmentor.ro/blog/121-vaccinezi-sau-rationezi

Irina Thiery, Lion Mentor Association

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.