Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 18 ianuarie 2015

Ascita, pericardita, apa la plamani (adunarea de apa in pielitele interne), Mesoteliomul si Melanomul

Dr. Hamer: 
Dr Hamer
"Mesoteliomul este conform medicinii o tumoare difuza care apare cu precadere in pleura (pielita plamanului), in pericardul (pielita inimii), in peritoneu (pielita care tine intenstinele) si in tunica care incojara testiculele, deci in pielitele interne.

Aceste pielite interne sunt controlate de pielita creierului mic.  Cancerul acestor pielite este numit deci mesoteliom. Tot pielita creierului mic controleaza si edemele (adunarea de apa) in faza de vindecare ale acestor cancere: retentie de apa in peritoneu (ascita), apa la plamani sau pericardita cu adunare de inima in pielita inimii cat si stratul pielii numit derma sau corium.

In principiu aceste adunari de apa au un scop bun, insa ele pot creea complicatii atunci cand in paralel este prezent si un conflict care afecteaza colectoarele renale, lucru care in Noua medicina germana se numeste “sindrom”.

(Orice adunarea de apa si lichide in corp si orice edem este agravat si marit daca exista in paralel si un conflict care a afectat tuburile colectoare ale rinichilor caci atunci corpul nu vrea sa elimine apa caci el crede ca este in pericol de a ramane fara apa)

Este important de stiut ca toate aceste tumori produc in faza de vindecare (numita si faza "pcl")  lichide si acest lucru indiferent daca procesul de destramare a tumoarei are loc cu microbii tuberculoezei sau nu.

Ascita – adunare de apa in peritoneu – are rolul de a tine intestinele in apa astfel inca sa nu se lipeasca in faza de vindecare.

Conflictele care duc la aceste mesotelioame si deci si la adunare de apa in faza de vindecare sunt

Atac real sau imaginar asupra toraxului – duce la mesoteliom in pleura (in faza de vindecare apa la plamani)
Atac real sau imaginar asupra burtii – duce la mesoteliom in peritoneu (in faza de vindecare apa la burta/ascita)
Atac real sau imaginar asupra inimii  – duce la mesoteliom in pericard (in faza de vindecare pericardita, apa la inima)
Atac real sau imaginar asupra stratului 2 de piele numit derma sau corium pielii externe  - un asa zis conflit de scarbire – duce la melanom al dermei.

Aceste tumori cresc de regula in forma de noduli. De ex. Daca un pacient a primit un picior in burta atunci acest conflict este perceput ca un atac asupra burtii. Tumorile pot creste insa si pe  suparfata extinsa daca atacul a fost perceput ca fiind general.

Exemplu: un radiolog i-ar aratat pacientei pe radiografie o tumoare pe partea dreapta si i-a spus: “trebuie sa scoatem tumoarea asta”.  In aceea secunda pacienta a suferit un DHS (soc) perceput ca un atac asupra toraxului si a facut mai tarziu in faza de vindecare o adunare de apa in pleura, pe care nimeni nu si-l putea explica deoarece tumoarea ei era de fapt pe stanga.

Acest lucru s-a intamplat din cauza ca medicul a tinut radiografia in fata pacientei si deci stanga era dreapta si invers. 

Insa din cauza ca pacienta nu stia acest lucru, asa ca ceea ce i-a arat medicul ca fiind in dreapta a fost perceput imediat ca fiind in dreapta. Organismul a incercat sa se apare de acest atac incercand sa intareasca pleura cu ajutorul acestui mesoteliom al pleurei, care este de fapt si sensul biologic al mesoteliomului.

Si diagnoza de “cancer la san”, sau “cancer la plamani“ sau anuntarea unei operatii la san sau la torax poate fi perceputa ca un atac. Diagnoza “EKG-ul nu este in ordine, cu inima ceva nu este in ordine” poate duce la un atac asupra inimii si deci la un mesoteliom al pericardului cu pericardita in faza de vindecare.

Destul de des se intampla ca din cauza unei diagnoze gen „insuficienta cardiaca“ pacientul sa intre in panica din cauza unui atac asupra inimii si prin asta sa intre intr-un cerc vicios din care nu mai iese.

In mod similar anuntarea unei operatii la abdomen sau intestine duce la un mesoteliom al peritoneului (cancer de peritoneu), caci asa ceva este perceput ca un atac asupra burtii pe care doctorul vrea sa o deschida cu bisturiul.

Si tocmai atunci cand dupa operatie la intestine sau la burta pacientul crede ca a scapat de buba, apare ascita cu adunare de apa in peritoneu ca urmare a procesului de vindecare dupa conflictul “atac asupra burtii”.  Si asta inseamna sa ajungi din lac in put, caci diagnoza medicinii in acest caz este “metastaze” sau “cancer al peritoneului” sau mesoteliom peritoneal.

Si aceasta diagnoza produce acum un nou soc si anume frica de cancer si deci ce moarte, ce duce la noi conflicte.
Iata la ce poate duce o singura operatie la burta chiar pentru ceva banal !

Insa si faza de vindecare a ascitei – care de regula trece de la sine – poate sa duca la un cerc vicios caci umflarea burtii produce panica daca nu se cunoaste rolul si cauzele ei si panica reactiveaza conflictual initial, ceea ce stopeaza ascita dar care revine de indata ce frica dispare si conflictual e rezolvat.

Un astfel de cerc vicios al ascitei este punctia peritoneului (pentru a elimina lichidul adunat, ceea ce este o greseala oricum).

Daca doctorul anunta ca trebuie sa faca o punctie, atunci pacientul poate percepe din nou un atac asupra burtii, ceea ce practic si este. Atunci apare o recidiva a conflictului si apa din burta nu se miscoreaza de fapt datorita la putinii litrii scosi din burta ci doar datorita faptului ca procesul de vindecare este interrupt de noul atac.  

Iar de indata ce pacientul se linisteste dupa aceasta punctie, procesul de vindecare porneste din nou si apa din burta creste acum si mai mult caci masa conflituala a devenit intre timp mai mare. 

Acest joc poate dura luni de zile pana cand pacientul moare in urma greselilor facute caci scoaterea apei duce la reducerea proteinelor si a serului din sange caci corpul formeaza de fapt lichidul din peritoneu din sange si ca urmare pacientul moare de pe urma slabiciunii. (Cand medicul scoate apa din burta este ca si cum ar lua mult sange pacientului).

Comentariu: practic absolut TOT ce face medicina duce la simptome si boli si mai grave decat daca nu s-ar face nimic, caci corpul s-ar vindeca singur. Moartea si boala te paste cu cat mai mai mult cu cat ai mai mult de a face cu medicina.

Triburile primitive de aceea sunt compuse din oameni mult mai sanatosi: nu au medici. Este o mare iluzie ca medicina salveaza viata: medicina produce cele mai multe boli si decese. Acest lucru a fost de fapt demonstrat prin cele doua greve ale medicilor din Bolivia si Israel.

In caz ca sunt afectate colectoarele renale din cauza unui conflict exista remedii homeopate si anumite plante/ceaiuri care ajuta la scosul surplusului de apa pe caile naturale: Apis, Orthosiphon aristatus, Natrium sulphuricum, Urzica, etc.

Cum apa are un rol important nu trebuie gandit deloc ca apa trebuie scoasa de tot caci fara ea de exemplu la scita s-ar lipesc matele. La fel si la pericardita sau apa la plamani. Cand e prezent un sindrom doar cantitatea de lichide este mai mare decat ar trebui sa fie insa lichidul face parte din faza de vindecare si e MUSAI.

Mesaj  scarface la data de Mar Dec 02, 2014 10:08 am

http://sanatate.findtalk.biz/t3757-mesoteliomul-melanomul-si-adunarea-de-apa-in-pielitele-interne-ascita-pericardita-apa-la-plamani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.