Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

joi, 22 ianuarie 2015

Ce putem face daca ne-a parasit un ingeras

Moartea unui copil este o suferinta extrema pentru orice parinte. Insa nu exista nici o suferinta fara o posibilitatea de alinare, fie ea cat de mica.
In astfel de cazuri tragice, o alinare substantiala o poate aduce realizarea faptului ca, al nostru copil, nu este “mort” ci doar plecat altundeva, si anume intr-un loc extraordinar de bun. Aceasta este chiar realitatea.
Sufletul este immortal si doar haina carnala o parasim lasand-o aici. Sufletul copiilor (care arata identic ca si corpul numai ca este format dintr-un material eteric, invizibil pt. ochii fizici) ajunge, conform ordinii divine, in locul numit “cer”, o zona foarte reala din cealalta dimensiune, unde copilul este crescut si educat cu multa iubire si rabdare, chiar cu mult mai bine decat ar putea face si cel mai bun parinte pe pamant.
Deci in realitate nu exista nici un copil “pierdut” sau “mort”, chiar daca este vorba de un stadiu embrional sau fetal. Numai perceptia noastra gresita despre moarte, disperarea si tristetea noastra ne fac sa credem ceva care nu este real.
Modul cum este crescut si educat in cer un unui copil care a parasit prematur pamantul cat si menirea inalta a acestor copii, este descrisa de catre Iisus insusi in extractul din linkul de mai jos .
Il recomand ca alinare si consolare oricarei mame care a pierdut o sarcina sau un copil:
http://andrei.swissworld.com/…/Imparatia%20copiilor%20din%2…
Remedii florale pentru stadiul negative in urma pierderii cuiva prin moarte sau parasire:
Dupa socul creeat de moarte sau parasirea cuiva (se poate folosi pe moment sau chiar si mult mai tarziu) :
“remediul floral Star of Bethlehem” (1-2 ori pe zi mai multe zile)
Cand ne gandim numai zi si noapte la cele intamplate si nu putem dormi din cauza aceasta:
„remediul floral White chestnut „ – la nevoie, pe loc de 2-3 ori
Cand am ajuns foarte depresivi din cauza pierderii:
„remediul floral Sweet chestnut „ – la nevoie mai multe zile
Cand am devenit pesimisti si negativisti si ne-am pierduta credinta si speranta
„remediul floral Gentian „ – 2-3 ori pe zi mai multe zile
Cand am devenit amarati, incrancenati, ne simtim victima soartei sau a lui Dzeu si
putem devini chiar destructivi, uraciosi sau rautaciosi
„remediul floral Willow„ – 2-3 ori pe zi mai multe zile
Cand ajungem sa traim numai in trecut si in amintiri si nu putem depasi situatia
„remediul floral Honeysuckle” – 2-3 ori pe zi mai multe zile
Cand ajungem sa fim isterici , sa ne pierdem controlul sau la un stadiu de disperare acuta active (ne vinem sa facem ceva gresit, autodestrictiv)
„remediul floral Cherry plum „ – la nevoie, pe loc de 2-3 ori
Atunci cand nu putem uita deloc pe cineva care a plecat, sau cand nu ne-am impacat cu moartea cuiva, cel mai bun remediu este:
“remediu floral Forget-me-not” (1-2 ori pe zi mai multe zile).
Din remediile care se potrivesc se pot lua mai multe diferite zilnic sau combina intr-un singur remediu.
Remediu homeopat “Ignatia amara” in dilutia CH30, CH200 sau 1M.
Deci de exemplu “Ignatia amara CH30”.
Cu cat intamplarea este mai vceh
Este un remediu pt. copiii sau femeile deceptionate sau cu sufletul frant in urma unei pierderi.
Persoana se retrage, nu mai vorbeste, devine depresiva, isi pierde pofta de viata.

=================
Ce se poate intampla pe plan fizic dupa o astfel de suferinta, conform NMG:
Cea mai buna “terapie” dupa moartea unui copil este nasterea unui nou copil, daca acest lucru mai este posibil. Daca nu, o alta solutie este infierea unui copil sau ingrijirea altor copii.
Natura ne ajuta sa depasim aceasta etapa crescandu-ne fertilitatea: la barbati prin marirea testiculelor si la femei prin marirea ovarelor.
Acest process nu este o boala, ci o schimbare necesara in urma necesitatii biologice. Panica si frica cat si mersul la medic in aceasta faza
nu poate decat marii problemele, caci este doar o autoreparatie necesara.
Inflamatia la testicule (numita din greseala des si “cancer la testicule”) apare de abia ce s-a incheiat necroza lor in faza suferintei.
Inflamatia este semnul ca am deposit problema si este de fapt procesul de reparatie a testiculelor, care la urma vor fi mai fecunde decat inainte. La barbati nu numai moartea unui copil duce la acest proces, ci si decesul unui nepot sau a cuiva care era ca un copil pt. el, o cearta cu partenera, un divort, frica ca nu mai poate avea cu cine sa faca copii sau frica ca nu mai poate avea copii sau nepoti.
La ovare se petrece acelasi lucru. In timpul suferintei emotionale ovarul se necrozeaza si cand suferinta a fost depasita se reface si apar de regula chisturi care au rolul de a mari productia de hormoni ca sa mareasca sansa de a ramane insarcinata. Acelasi lucru se intampla si la femeile care isi doresc copii si nu pot sa-I primeasca. Extirparea chisturilor este deci o greseala si contrariu inteligentei si dorintei trupului.
Insusi DR. Hamer si sotia sa au facut aceste simptome la moartea fiului lor si exact aceste reparatii au dus la descoperirea Noii medicine germanice.
Alte procese de reparatie care se pot confunda cu boli ce trebuie neaparat tratate sau care pot produce inutil panica, care mai pot aparea daca copilul a fost bolnav mai inainte, sunt imflamatiia canalelor lactare la femei sau noduli la plamani.
Primul simptom este cauzat de codul biologic de a da mai mult lapte pt. copilul bolnav, al doilea simptom apare
cand ne temem de moartea cuiva si corpul incearca sa mareasca alveolele pulmonare ca sa se poata oxigena mai bine plamanii.
Un animal cand fuge de un dusman are nevoie de mai mult oxigen ca sa scape, omul insa fuge numai de boli si alte pericole imaginare.
Sufletul des nu face diferenta intre teama pentru viata proprie si viata altora si nici daca pericolul este real sau imaginar.
Alveolele produse la plamani in mod intentionat sunt distruse ulterior de corp - odata cu incetarea conflictului - cu ajutorul microbilor de TBC. Oboseala, transpiratia noaptea, tuse si respiratie mai greoaie sunt simptomele fazei de reparatie care este numita in medicina in mod infricosator “TBC” sau “cancer la plamani” sau “metastaza la plamani”, insa de aceste nume nu trebuie sa se mai sperie nimeni daca a inteles cum functioneaza organismul conform NMG si stie ca nu este cancer, ci o autoreparatie in urma schimbarilor cauzate de un conflict emotional ca team pt. sanatatea sau viata cuiva.
Pana acum 50-60 de ani oamenii cand aveau TBC (o "boala" frecventa dupa razboaie din cauza fricii de a murii) se duceau doar la aer curat si nu luau nici un medicament. Medicamentele date in aceasta faza omoara bacteriile care dezmembreaza alveolele care nu mai sunt necesare si ca urmare in plamani raman noduli fara functie in loc sa se refaca perfect.

Multumim Multumim Multumim Gabriel
de pe facebook 
ANDREI.SWISSWORLD.COM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.