Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 20 ianuarie 2015

Laptele praf - un cocktail toxic cu efecte daunatoare



Laptele praf - un cocktail toxic cu efecte daunatoare

Medicii din ziua de azi, invatati de industria alimentara si cea farmaceutica tot felul de aberatii si minciuni, ambalate "stiintific", invata la randul lor mamele sa dea la copii lapte praf in loc de lapte natural atunci cand nu exista lapte de san sau cand acesta ar fi "insuficient".

Insa tocmai lipsa lui sau insuficienta - in caz ca este una reala si nu una imaginara asa cum este in cele mai multe cazuri - a fost cauzata in cele mai multe cazuri tot de greselile medicinii : acid folic, calciu anorganic, medicamente sau vaccinuri in timpul sarcinii, cezariana, alimentatie gresita, consumul e mult lapte in speranta ca "laptele da lapte", desi nici un animal care isi hraneste plozii nu bea lapte ca sa produca lapte.

Latul noului nascut de la sanul mamei dupa nastere asa cum se face inca in maternitarile Romania duce la femei la mastita.
Din cauza mastitei - care nu e infectie - mamele nu mai dau lapte de san la copil si din cauza asta se trece pe lapte praf.
Daca s-ar lasa copii cu mama mastita asa cum e natural si fieresc si omenesc mastita nu ar mai aparea deloc, caci ea are o cauza pur emotionala
si apare si la vaci cand le indepartezi vitelul. O greseala indusa de oarba medicina duce la alte greseli.

Argumentele aduse pentru laptele praf de cei care il fabrica, il vand si il recomanda sunt urmatoarele :
laptele de vaca ar fi "alergen" de aceea de preferat laptele praf
laptele de vaca nu ar contine ceea ce ii trebuie copilului, de aceea mai bine lapte praf.
- nu exista pericol de infectii de la laptele praf, dar de la lapte de vaca da
laptele praf ar fi identic cu cel de mama

Toate aceste argumente sunt ridicole si de fapt niste prostii bine vandute la fraieri caci:
laptele praf contine in mod evident si declarat substante care nu sunt prezente in laptele de mama.
laptele praf contine tot produse din lapte de vaca si mai ales lactoza. Lactoza este componenta din lapte care creeaza cele mai multe alergii, dupa medicina
laptele praf este plin de toxine chimice si medicamente, contine chiar droguri (inositol) si excitante nervoase (taurina)
- exista pericolul de a intoxica corpul copilului cu multe minerale anorganice (fier, calciu, magneziu) care nu sunt absorbabile in aceasta forma, mai ales la aceasta varsta
- copilul este determinat in mod automat si subconstient sa consume mai tarziu cu predilectie mancare care contine substante artificiale datorita anumitor componente din laptele praf care il programeaza la aceasta varsta frageda.
- cu lapte praf se face un profit urias

Laptele de vaca natural, atat de hulit de industria producatoare de lapte praf, constituie insa materia prima din care se face laptele praf.
Concernele curata si "innobilieaza" laptele de vaca - adica il disstruge iar produsul sintetic nou creeat este dupa parerea
lor singurul aliment sanatos care se poate da la sugari !
Acetse argumente primitive si ieftine ar merge bine la reclama dintre filem de la TV pentru fraierii care sunt prea lenesi sa se miste de pe fotoliu ca sau sa gandeasca , insa ca asa ceva este "inghitit" chiar si de medici cu facultate arata cat de mult gandeste liber un astfel de medic cand este vorba de propaganda sau reclama.

Mai jos o analiza a substantelor continute in laptele praf "Milupa Aptamil HA 2" (care este un lapte mai "bun" decat NAN 1, dupa parerea la multi pediatrii. Pentru mine ramane tot o porcarie chimica, chiar daca contine in loc de chimicala A und numita B, caci mare diferenta nu este.)

Datele au fost extrase de la linkurile urmatoare:
http:// www.kommt-gleich.de/product_info.php/info/p1456_Milupa-Aptamil-HA-2-Hypoallergene-Folgenahrung.html
si
http:// www.dooyoo.de/babynahrung/milupa-aptamil-ha-2-pulver-600-g/1337769/

Milupa Aptamil HA 2 este un lapte mai bun, un lapte hipoalergen ! (deci exista dupa medicina si lapte praf care face alergii !!)

Concentrat de zer -> ghici din ce ? DIN LAPTE DE VACA
Lactoza -> GHICI DIN CE, TOT DIN LAPTE DE VACA
Ulei (rafinat) -> Ce cauta uleiul rafinat in "laptele de mama" ? Mai toata lumea citita stie intre timp ca uleiurile rafinate si margarina sunt nesanatoase. Concernele se pare ca nu au aflat inca acest lucru.

Amidon -> Amidonul nu se gaseste in laptele de mama.
Galactooligosaccharide (din lapte) -> GHICI DIN CE, TOT DIN LAPTE DE VACA

Zaharide (Fructooligosaccharide) - un zahar artificial. In Noua Zeelanda este interzis iar ca urmare produsele unui concern european de lapte praf au fost interzise in Noua Zeeelanda.
" The Food Safety Authority warned parents of babies that a major European Baby-Formula brand made in New Zealand does not comply with local regulations, (because it contains fructo-oligosaccharides (FOS)) and urged them to stop using it.

sirop de glucoza -> un produs care nu se gaseste in laptele de mama.

Emulgatori (Ester din acid citric de la Mono- si Diglyceride din acizi grasi) ,
-> emulgatorii au rolul de a contribui la mixarea substantelor folosite, sunt deci adausuri artificiale cu scopuri industriale si nu au nici un rol nutritiv.

Fosfat de potasiu -> probabil daunator si neasimilabil caci este anorganic
Clorura de calciu ->probabil daunator si neasimilabil caci este anorganic
Fosfat de calciu -> probabil daunator si neasimilabil caci este anorganic

Vitamina C - artificiala. Ca orice vitamina artificiala are efecte secundare. Vitamina C este un antioxodant, reduce oxigenul.
Clorid de Cholin -> este o combinatie toxica de amoniac, cunoscuta si recunoscuta ca fiind toxica !! Se foloseste ca medicament. Link : de.wikipedia.org/wiki/Cholin
Ce cauta cholinul in "laptele de mama" ?

Carbonat de calciu -> calciu anorganic, neasimilabil. Indeosebi la copii produce dereglarea asimilarii calciului din alimentatie, blocand canalele de calciu din celula, infunda canalele fine din corp cauzand otite, infectii la amigdale, infectii urinare etc.

Taurina -> substanta similara in efect cu hormonii de taur. A fost identificata pt. prima data in testiculele de taur. Taurina este substanta principala din bautura energizanta "Red Bull" si este interzisa in unele tari.
Ce cauta taurina in "laptele de mama" ?

Lecitina din soia -> o substanta artificiala produsa din plante manipulate genetic. Acesta substanta afecteaza dezvoltarea creierului si efectele ei benefice reprezinta unul din miturile lansate de producatorii de medicamente. Lecitina este o substanta introdusa in mai toate alimentele, nu numai in lapte. Se gaseste in cateva zeci de mii de produse alimentare.

Uridin-> o substanta artificiala foarte putin cunoscuta, probabil ca nimic bun pt. sugari
Cytidin- > o substanta artificiala foarte putin cunoscuta, probabil ca nimic bun pt. sugari

Adenosin -> Adenosinul blocheaza producerea de neurotransmiteri ca dopamina, acetylcholina sau noradrenalina. (Link : en.wikipedia.org/wiki/Adenosin . Ce "sanatos" trebuie sa fie pentru un bebelus acest Adenosin !!!
Oare de ce pun concernele medicamente in laptele praf fara a instiinta mamele despre utilizarea lor?

Inosin-> o substanta care nu este cunoscuta prea bine si nici nu se stie ca ar exista in laptele de mama. Este folosita ca medicament. Acest medicament a fost vandut ceva timp dupa care a fost interzis. Nu prea se cunosc efectele adverse. (Link : en.wikipedia.org/wiki/Inosine ). Cu alte cuvinte experimente pe copii.

Guanosin-5-monophosphat
Sulfat de fier -> fier anorganic, ca majoritatea substantelor anorganice putin asimilabil si probabil toxic.
Vitamina E -> vitamina artificala, produce daune cunoscute de la un anumit dozaj. Este antioxidant, reducand efectul oxigenului din sange.
Sulfat de zinc -> o combinatie de zinc anorganic, FOARTE toxic pt. vietati. Zincul in aceste forme si dozaje creeaza boli de nervi si ale aparatului reproducator. In special ticul de a da din picioare permanent, deci bebelusi hiperactivi.

Inositol -> se foloseste ca medicament antidepresiv si ca un drog ieftin. Se foloseste de dependentii de cocaina si N-Methylamphetamin ca sa ecomiseasca ceva din aceste doua substante; are efecte similare cu cocaina. Cu aceasta substanta se creeaza la copii o predispozitie la droguri si afecteaza creierul.
Se pune probabil in laptele praf pt. a creea la copii dependenta de acest lapte si de a refuza alt lapte,
L-Carnitin - vitamina artificiala
Niacin - "vitamina" artificiala cu efecte secundare cunoscute - este de fapt un acid si nu o vitamina, ca orice acid este nesanatos.
Acid pantotetic, - vitamina B5 artificiala - este de fapt un acid si nu o vitamina, ca orice acid ingurgitat este nesanatos
Biotin -> vitamina B7 - toxica cand depaseste anumite nivele (inca necunoscute) si care deregleaza nivelul de estrogeni, deci are efect hormonal

Sulfat de cupru -> cupru anorganic, FOARTE toxic pt. om, poate creea epilepsie, crampe, spasme, anemie (substituie fierul in celule)
Vitamina A, -> o vitamina de mult timp dovedita ca fiind toxica mai ales cand depaseste anumite dozem de asemenea antioxidant, reduce efectul oxigenului.
Acid folic -> o substanta care nu este prezenta in mod natural decat in anumite alimente pe care omul nu le consuma decat foarte rar si care nici nu sunt sanatoase (dupa cum spuneam in alt posting). - este de fapt un acid si nu o vitamina, ca orice acid ingurgitat este nesanatos.

Vitamin B12 - substanta artificiala daunatoare in aceasta forma, contine cobalt (poate fi si cobalt radioactiv) si produce boli de piele cu simptome de neuorodermita si psoriazis
Vitamin B 1, - o substanta artificiala
Vitamin D, -> un hormon si nu o vitamina, asa cum se crede. Este un hormon extras initial din ficatul anumitor pesti. "Vitamina D" blocheaza calciul ionic, cresterea, metabolismul calciului si nu poate substitui soarele.
Vitamin B 6, - substanta artificiala

Iodat de potasiu ->nu se gaseste in laptele da mama . FOARTE TOXIC. Se pune si in sarea iodata. Se aduna din deseuri industriale, de la imprimante, se recicleaza din deseuri radioactive folosite in medicina ca substante de contrast.

Mangan-II-sulfat - >mangan anorganic, deci toxic, Creeaza anemie substituind fierul din celule.

Vitamina K, -> medicament si nu vitamina, afecteaza coagularea sangelui producand coagulari fortate de sange sau schimband compozitia lui. La adulti se da numai la hemoragii. La bebelusi se da imediat dupa nastere ca sa previna eventuale hemoragii, ducand la daune capilare caci coagulaeza sangele in mod fortat. Care bebelus are insa nevoie zilnic de medicamente coagulante ? Ce cauta un antigoagulant in hrana zilnica ?

Selenit de sodiu - Selenul este un metal toxic pt. organism.

----------------------------------------
Cantitatile de substante la 100 gramme
*Proteine 1,6g
*Kohlenhydrate (carbohidrate) 8,2g
*Lactoza 5,7g
*Polysaccharide 0,7g
*Stärke (amidon) 1,4g
*Fett (grasime) 3,2g
*gesättigte Fettsäuren (acizi grasi saturati) 1,4g
*Ballaststoffe (fibre) 0,8g
*Natrium (sodiu) 26mg
*Kalium (potasiu)78mg
*Chlorid (clourra) 43mg
*Calcium 64mg
*Phosphor 35mg
*Magnesium 5,4mg
*Eisen (fier) 1mg
*Zink 0,52mg
*Kupfer (cupru) 41ug
*Mangan 7,7ug
*Selen 1,5ug
*Jod 13ug
*Fluor 15ug
*Vitamin A 60ug
*Vitamin D 1,4ug
*Vitamin E 1,1 mg
*Vitamin K 5,1ug
*Vitamin B1 0,05mg
*Vitamin B2 0,12mg
*Vitamin B6 0,04mg
*Niacin 0,44mg
*Pantothensäure (vit. B5) 0,34mg
*Folsäure (acid folic) 8,5ug
*Vitamin B12 0,2ug
*Biotin 1,9ug
*Vitamin C 9,3 mg
*L-Carnitin mg
*Cholin 10mg
*Inositol 3,4mg
*Taurin 5,4mg

Laptele praf pentru bebelusi este contaminat cu aluminiu
Sursa: http://codexalimentarius.info/?p=516

Laptele praf pentru bebelusi este contaminat cu aluminiu, se arata intr-un studiu realizat de profesori de la Universitatea din Keele din Marea Britanie. Acestia au analizat 15 marci de formule de lapte si au conchis ca nivelul de aluminiu este de 40 de ori mai mare decat cel prezent in laptele matern si de cateva ori mai mare decat cel admis in apa potabila.

Cercetatorii au analizat produsele realizate de Cow & Gate, Hipp Organic, SMA Nutrition si Aptamil. De vina pentru contaminare sunt, in egala masura, echipamentele de productie, modalitatile de depozitare, dar si ambalajele, dupa cum apreciaza dr. Chris Exley si Shelle Ann Burrell, conducatorii studiului. “Cercetarile recente demontreaza inca o data vulnerabilitatea bebelusilor in fata formulelor de lapte. De aceea, este nevoie sa se gaseasca o solutie rapida pentru a aduce nivelul de contaminare cu alumiu cat mai jos posibil”, au scris cei doi in studiul intitulat “Inca exista prea mult aluminiu inlaptele praf”.

Prima companie care a ripostat la aparitia acestor date a fost Danone, care a cumparat marcile Cow & Gate si Aptamil, afirmand ca produsele lor respecta reglementarile Uniunii Europene. Mai mult, au subliniat ca nivelul actual de aluminiu din formulele de lapte praf nu reprezinta un pericol pentru sanatatea bebelusilor.

Pentru a nu exista nici un dubiu cu privire la studiu, cercetatorii au declarat ca s-a evitat orice contaminare din mediul inconjurator, iar pentru fiecare produs au fost repetate probele de cinci ori. Cantitatea de aluminiu depistata a fost intre 176 si 700 µg/L, cele mai contaminate fiind formulele de lapte praf pentru copiii prematuri. Conducatorii studiului au explicat ca astfel un bebelus ingereaza peste 600 µg pe zi. Aceeasi problema au descoperit-o si in laptele praf pe baza de soia, destinat copiilor cu intoleranta la lactoza.
Studiul realizat de Universitatea din Keele nu este singurul realizat pe formulele de lapte.

Dr. Exley a declarat ca aceasta noua cercetare arata ca de mai bine de 25 de ani cifrele raman aproape neschimbate, producatorii nefacand nici un efort sa scada nivelul de aluminiu. Mai mult, a aratat ca efectele asupra sanatatii bebelusilor pot fi foarte grave: boli gastrointestinale si impiedicarea bunei functionari a functiilor renale.

-----------------------------------------------------------------------------------------------
Credibilitatea si naivitatea oamenilor este IMENSA iar perversitatea concernelor este cel putin la fel de mare.

Daca oamenii ar sti sa citeasca ingredientele de pe medicamente si alimente, ar poseda internet si si-ar folosi gandirea ar putea sti si ei toate aceste si fara diplome. Am impresia insa ca cei mai multi nu stiu sa citeasca si nici nu au internet.

Hrana ideala pt. un copil se reduce la lapte exclusiv pana la varsta de un 12-16 luni care nu trebuie sa fie prea gras si trebuie sa fie natural in caz ca mama nu are lapte. (mai jos o descriere)

Dand fructe si legume la sugari, mai ales sub varsta de 6-10 luni, cand digestia copilului nu este inca formata deajuns va duce des la boli si probleme la sugari si este exact ceea ce ar trebui evitat si exact ceea ce doctorii din ziua de azi recomanda oamenilor dupa ce au fost ei insusi prostiti de industria farmaceutica, o industrie care ne invatata totul contra naturii umane, spre interesul lor financiar.

Diversificarea prea din timp a hranei sugarilor este la fel de gresita ca si datul de lapte praf in loc de cel de san sau natural. In orice alta tara care traieste si gandeste natural sugarii sunt alaptati numai cu lapte cel putin 12 luni si prezinta o sanatate de invidiat fata de tarile in care se practica diversificarea hranei sau consumul de lapte praf. 90% din bolile sugarilor provin de la laptele praf si de la alimentatia gresita a sugarilor dupa teoriile moderne si gresite in care mamele de azi cred orbeste.

Cel mai prost lapte este cel praf, urmat de cel de vaca omogenizat, urmat de cel pasteorizat.
Cel mai bun lapte este cel de vaca sacu capra neprelucrat, care insa pt. bebelusi trebuie diluat cu apa dupa descrierea de mai jos.

-------------------------------------------------------------
Despre hranirea sugarilor de la Dumnezeu 

"Daca mama are laptele ei este bine, insa trebuie sa aiba grija sa-si pastreze temperamentul linistit si bun caci orice iritatie a firii, tristetea si spaima sunt pentru copii o otrava si atunci acesta se va imbolnavi si se va pricaji. Daca nu se poate schimba nimic in aceasta privinta este mai bine ca copilul sa fie hranit cu lapte de vaca.

Sa nu se ia insa lapte sterilizat (pasteorizat), ci numai lapte proapspat de vaca si anume de la acele vaci care dau lapte sanatos si bun, adica care pasesc pe pajiste sau sunt hranite cu furaje sanatoase si tinute in grajduri sanatoase.
Se ia numai lapte proaspat, se fierbe si se amesteca cu doua treimi de apa curata (nu cu ceai care actioneaza excitant pentru fiinta firava) si cu acest amestec se hraneste copilul. Cu un astfel de lapte care consta dintr-o treime de lapte si doua de apa, ceea ce corespunde laptelui de mama, se hraneste copilul in primele 6 luni.
Incepand cu 6 luni se amesteca jumatate de lapte si jumatate de apa (insa nu se pune zahar in el) si se continua inca jumatate de an. De la un an copilul se hraneste ori cu doua treimi de lapte si una de apa ori cu lapte pur, daca il suporta, depinzand de constitutia sa corporala.

Mai tarziu parintii incep sa hraneasca copilul cu tot felul de mancaruri fara sa se gandeasca ca stomacul copilului este foarte slab si gingas. Hranit cu laptele dupa indicatiile de mai sus copilul va fi sanatos si puternic, de aceea trebuie sa fiti foarte precauti cu hrana puternica care nu are voie sa-i fie data prea din timp caci altfel se cauzeaza bietii fapturi colici ingrozitoare.

Fructe de padure (n.t. si strugurii), mere fierte, paine alba sau usoara, deci numai manacuri usoare se pot da copilului in al doilea an si trebuie avansat asa foarte incet si prudent, observand mereu ce ii face bine si ce nu ii face bine copilului. Este greu de facut o regula generala caci constitutia copiilor este foarte diferita."

Mesaj  scarface la data de Vin Noi 20, 2009 2:51 am

 material preluat de pe : 

Dragilor, va recomand sa cititi si comentariile si intrebarile unde veti gasi completari geniale si pertinente la ce e mai sus.
Spor la autoeducare !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.