Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

luni, 9 februarie 2015

SPLINA - organul producerii caldurii si sangelui !!! F f f important !!!

Imagini pentru imagini cu splina omului
Splina, organul necunoscut si nerecunoscut


Ver. 1.1 /Scarface
Splina este inca un organ necunoscut sau inteles perfect pe dos decat cum ar trebui.
Splina produce sangele, hemoglobina – deci celulele rosii - inmagazineaza temporar excesul de sange si in plus produce si caldura in corpul oamenilor si animalelor.
Sangele nu este produs deloc in maduva spinarii, asa cum crede medicina.
Medicina spune ca animalele si bebelusii produc sangele in splina , insa ca la oameni dupa o anumita varsta aceasta functie ar fi preluata de maduva spinarii si ca splina ar fi de fapt numai cimitirul globulelor rosii incepand cu aceasta tranzitie misterioasa.
Insa nu se cunoaste de fapt nici un alt organ al carei functie sa se schimbe cu trecerea timpului si ca urmare aceasta presupunere a medicinii nu poate fi nici macar in teorie adevarata.

De la ce se imbolnaveste splina?

Conform adevarului cat si a Noii medici germane splina se imbolnaveste de la conflicte emotionale legate de sange: de la pierderi de sange, transfuzii de sange, luat sange din vena.
In urma unui astfel de conflict emotional sau soc splina se „mareste“ pentru a putea produce mai mult sange. Aceasta marire intentionata nu este inteleasa asa cum ar trebui – ca un proces necesar in urma pierderii inchupuite sau reale de sange – si este privita de medicina ca fiind o boala. Insa de indata ce conflictul a fost rezolvat, splina de este redusa de la sine la marimea normala.


In functia de „soba umana“, splina se mai imbolnaveste de la baut rece cand esti infierbantat, de la mancat inghetata, de la exces de cruditati si fructe crude care sunt alimente care nu pot si fierte bine in stomac ca sa poate fi digerate. Aceste alimente apoase sau reci sau reci si grase (inghetata) suprasolicita „soba“ si duc la imbolnavirea lui.

Dupa cum se stie, arabii nu beau nimic rece vara ci numai ceaiuri calde. Faptul ca buturile reci incalzesc imediat corpul si duc la transpiratie si valuri de calura vara a fost observat aproape de oricine. Acest lucru se datoreata faptului ca atunci cand corpul primeste ceva rece in stomac, el trebuie sa aduca acel lichid cat mai repede la temperatura corpului care trebuie mentinuta constanta. Atunci splinei i se da comanda sa incalzeasca stomacul cat mai repede si acest lucru produce si alte schimbari in corp care duc la valuri de caldura si transpiratie. Insa astfel splina este suprasolicitata si daca acest proces se repeta des candva se ajunge le epuizarea ei. De aceea arabii beau in zonele lor calde apa la temperatura corpului, ceea ce nu duce nici la valuri de caldura si nici la imbolnavirea splinei.

Nimic nu este mai dauntor pentru splina decat apa pusa la frigider vara sau bauturile „racoritoare“. „Bauturile racoritoare“ s-ar putea numi de fapt „bauturi imbolavitoare“.
Multi fac tot felul de diete cu cruditati si sucuri fara sa stie ca isi dauneaza celui mai important organ dupa inima si de al carui sange depinde sanatatea tuturor organelor. Un om sanatos cu splina sanatoasa poate face fata mult timp la o dieta cu cruditati, insa un om rece cu o splina slaba se poate imbolnavi usor de la cateva saptamani de baut sucuri din fructe, exces de fructe sau salate. Caci fructele si legumele crude sunt apoase si tot asa cum si lemnul verde cu frunze nu arde in soba nici aceste alimente mancate in exces sau mancate de cineva cu splina slaba nu pot fi digerate usor, caci anu nevoie de multa caldura si timp de digerare in stomac.
Alte cauze de boala a splinei sunt medicamente chimice care distrug splina (foarte multe!), terapia cu fier anorganic frecvent administrat de medici cat si infectiile cu paraziti care ataca splina si anume parazitii care produc malaria.

Simptomele unei spline bolnave
O splina bolnava se recunoaste prin mai multe simptome concomitente (numai unul nu este suficient pentru o diagnoza sigura)
anemie sau hemoglobina scazuta – vizibila si prin anumite simptome ca paloare, oboseala usoara, etc.
lipsa de caldura, maini si picioare reci, indeosebi iarna (o alta cauza pe langa sunt splina conflicte active conform Noii Medicini Germana)
balonare de la fructe si salate sau mancare mai greu digerabila (o alta cauza pe langa splina sunt anumite conflicte care afecteaza intestinele sau caile biliare)
- frisoane in timpul febrei. Din cauza ca splina nu poate produce suficienta caldura ca sa mentina febra vindecatoare, splina colabeaza si atunci corpul incepe sa tremure de frig. Prin tremurat corpul produce caldura in muschi.
Dupa cum se stie febra alternanta cu frisoane este ceva tipic malariei. Remediul homeopatic tipic malariei si unei spline bolnave este remediul homeopatic „China“, care este primul remediu homeopatic descoperit de Hahnemann.
Cine are frisoane dupa febra aceluia ii va ajuta de regula 1-2 doze din remediul homeopat China (CH9)
infertilitate, indeosebi la femei caci organele de reproducere au nevoie de caldura suficienta ca sa poata sa fie fertile.
Cum functia adevarata a splinei nu este cunoscuta nici in alopatie, nici in homeopatie si nici in Noua medicina germana, aprope ca nu exista nimeni care sa faca un diagnostic corect si cu atat mai putin un tratament adecvat. Numai medicina chineza stie ceva despre acest organ si anume cu privire la functia de a produce caldura. Insa medicina chineza nu stie ca splina este organul care produce sangele.
Lipsa de fier
Daca avem o fabrica care produce pasta de dinti, exista doua motive in urma caruia fabrica nu mai produce aceste produs. 1) lipsa de materii prime si 2) masinile de productie stricate.
In cazul lipsei de fier in sange (echivalent cu „putine celule rosii in sange“) medicina nu cunoaste insa decat o singura cauza: lipsa de fier in mancare. Ca urmare se dau pastile cu doze imense de fier anorganic, care nici macar nu este asimilabil. Insa cantitatea mica de celule rosii in sange (care contin fier) nu este de la lipsa de fier in alimentatie ci doar de la splina bolnava care nu mai poate produce destule celule rosii. De atentionat ca fierul de care se vorbeste este de fapt prezent in hemoglobina
iar hemoglobina sunt celule produse de corp. Deci aceasta „lipsa de fier“ sar trebui numita“ lipsa de celule rosii“ ca sa o putem intelege in adevaratul sens al cuvantului.
Transfuziile de sange cat si alte medicamente puse in vena in cazul anemiilor nu numai ca nu ajuta ci pot creea noi boli de splina caci orice sange strain intrat in corp este privit de corp ca un intrus si acest lucru creeaza un conflict sau soc la nivel subconstient, asa cum a arata Dr. Hamer.
La „anemie“ si lipsa de fier trebuie vindecata splina de fapt. Administrarea de fier anorganic dat de medici este foarte daunatoare. Ferrum phosphoricum ca remediu homeopatic nu da fier organismului caci nu are, ci doar stimuleaza productia lui in splina. Insa numai cu acest remediu nu se poate vindeca splina.
Si daca splina a fost indepartata chirurgical ?
Oamenilor carora li se indeparteaza chirurgical splina le cresc ulterior mai multe spline mici situate in sistemul limfatic, numite spline auxiliare. Acelasi lucru se intampla si cand splina principala este bolnava si nu mai are randament in producerea sangelui. Corpul este silit sa formeze mici spline auxiliare atunci cand splina este indepartata chirurgical caci altfel omul nu ar mai putea trai.
Medicina recunoaste in mod oficial ca intre 5-10 din populatie au spline auxiliare dar nu-si poate explica deloc acest „mister“. Nici Dr. Hamer si deci nici Noua medicina germana nu cunoaste adevarata functie a splinei caci Dr. Hamer presupune ca fiind adevarate cunostintele medicinii alopate despre functia splinei.
Alimentatia corecta si dieta in cazul unei spline bolnave
Se evita bautul de apa rece si chiar si la temperatura camerei. Apa sa fie calduta.
Apa fiarta e mai buna decat apa nefierta caci nu mai este atat de „umeda” dupa fierbere.
Daca in apa se pune ceva vin sau miere, apa devina mai calda din punct de vedere energetic.
Apa fiarta cu miere era pe vremuri o bautura numita in germana „met“
Se pot bea si ceauri care dau caldura corpului: ceai de salvie, ceai de menta. Si ceai de fenicul e bun, desi nu incalzeste atat de mult ca cel de salvie.
In Ayurveda se recomanda bautul de apa calduta dimineata. In Ayurveda exista multe recomandari utile cu privire la alimentatia corecta care trebuie sa fie calda si uscata.
Un paharel de vin rosu (poate sa fie si fiert) de calitate dupa masa de cel putin 2-3 ani vechime ajuta la refacerea mai rapida a sangelui si stimuleaza splina.
Iisus a baut aproape zilnic vin, insa acel vin de pe vremuri era cu mult mai slab decat cel de azi. In plus vinul da caldura. Se evita toate cruditatile, atat salatele cat si fructele crude.
Se pot manca fructe gatite, prajite, compot. Cum teoria vitaminelor este o prostie nu trebuie sa va faceti griji ca nu aveti "vitamine" in hrana zilnica.
In lagarele de concentrare si inchisori oamenii primeau pe vremuri numai paine, apa si ceva supa si daca erau suficiente nu murea nimeni. Unii au trait peste 20 de ani cu aceasta mancare si facand munca foarte grea. Vitaminele sunt toate antixoxidanti si au rolul de fapt de a pazi fructele de efectul distrugator al oxigenului, deci sunt "conservanti". Tot din acelasi motiv ele se pun in alimente si bauturi, ca sa reziste mai mult timp in rafturi. Industria alimentara copiaza de fapt pe Dumnezeu dar oamenilor li se spune altceva: daca un conservant este bun sa conserve mancaruri si bauturi moarte atunci este bun si ca medicament la fiinte vii.
In sange insa excesul de vitamine precum cele din pastile impiedica actiunea benefica a oxigenului.
Castanele prajite vindeca splina si o intaresc. Ele se gasesc toamna si iarna de cumparat in multe magazine dotate cu fructe internationale.
In mancare, care trebuie sa fie mereu gatita si calda caci numai asa este usor digerabila si nu suprasolicita formarea de caldura in stomac cu ajutorul splinei, se pune cateva saptamani la rand foarte putin otet de vin (e cel mai bun, daca nu otet de mere) astfel incat de abia sa se simta gustul otetului. Otetul, ca element focos, ajuta la digerarea mai usoara sa mancarii si este recomandat la cei cu balonari si digestie slaba din cauza splinei bolnave.
Carnea de vita este "rece" si nu e buna la cei cu digestie slaba. Greu de digerat si de nerecomandat este fasolea, soia. Mazarea este rece de asemenea si nu este de recomandat. Paine de secara este greu de digerat, preferabil de grau sau grau spelta.
Prea mult otet si prea mult timp luat are insa efect negativ caci usuca organele si corpul. Terapia cu otet pe care o fac unii ca sa slabeasca poate sa duca la boli grave sau la moarte. Deci totul trebuie facut cu cap si cu masura.
Fructele cu suc rosu (nu legumele!) au o similaritate cu sangele si ajuta la formarea lui mai usor: murele, strugurii rosii, cat si vinul rosu din struguri sau din alte fructe. Insa in special vinul de fructe este cel mai bun. Vinul se poate fierbe si stinge cu ceva apa, dupa metoda lui Hildegard von Bingen, care asa este un remediu care elimina bila din sange.
Ce spune Iisus despre splina – din cartile primite prin dicteu divin de Jakob Lorber in 1840
Structura şi funcţiile viscerelor
Pământul şi luna, capitolele 10-12
Iisus: "După plămâni, unul dintre cele mai importante organe pentru orice animal este splina sa, cuptorul care încălzeşte orice trup animal. Splina este la fel de importantă pentru susţinerea vieţii ca şi inima, stomacul şi plămânii; fără splină, celelalte organe ar muri. În orice casă, cuptorul serveşte unui dublu scop: acela de a găti mâncarea şi acela de a încălzi camerele. " …
Iisus: “După ce a descris forma exterioară a splinei, Domnul a explicat funcţiile acesteia, după cum urmează: „Vasele de sânge, distribuite în număr mare în splină, pornesc dintr-un vas singular aflat în contact cu stomacul şi se "reunifică într-un alt vas principal aflat într-un contact direct cu inima. Intregul ţesut al splinei este prins într-o piele delicată, străbătută intens de vasele de sânge, ca nişte pungi mici, alcătuind o reţea de mici puncte de culoare roşie. Fiind un ţesut extrem de delicat, splina este înfăşurată cu un strat de ţesut gras, care o protejează în timpul fricţiunii sale continue. 
Contactul direct al splinei cu stomacul şi cu inima se explică prin faptul că splina primeşte o serie de lichide care trec din stomac în sânge, pe care le transformă în sânge propriu-zis, pe care îl trimite apoi către inimă. Se poate întâmpla uşor ca la oamenii care nu au avut pierderi de sânge, splina prea plină să nu mai poată depozita tot sângele, pentru a-l trimite către inimă, astfel încât surplusul de sânge este retrimis înapoi către stomac, de unde va fi vomitat. In cazul vomelor frecvente cu sânge, explicaţia are legătură de regulă cu splina, şi nu cu plămânii. Atunci când lichidul de culoarea oului trece din stomac în splină, el rămâne o vreme în vasele de sânge, având consistentă unor perluţe; cu fiecare bătaie de inimă, o perluţă avansează, ceea ce generează o anumită fricţiune la nivelul cămăruţelor splinei. Acestea se umplu astfel cu un foc electric, care are o polaritate pozitivă în zona stomacului, şi una negativă în zona inimii. Aşa se explică de ce cămăruţele orientate către stomac sunt mai ascuţite la vârf, în timp ce cele orientate către inimă au mai degrabă o forma de ou.
 Datorită acestui foc electric, cămăruţele splinei se dilată şi se contractă alternativ. Membranele lor se află în contact unele cu altele, precum şi cu globulele vaselor de sânge, fiind despărţite doar de nişte cilindri mici. Datorită întregului proces, lichidele care se află în sânge trec printr-o anumită fermentaţie. In urma acestui procedeu chimic, surplusul de carbon este decantat şi trimis parţial către vezica biliară, şi parţial către ţesuturile grase. Din cauza procesului de fermentaţie, în sânge se formează tot mai multe bule, care se contractă sub influenţa electricităţii negative, luând o forma lenticulară. Ele se umplu până la jumătate cu această electricitate, care le dă o culoare galbenă de nuanţa şofranului, după care pătrund în compartimentele inimii ca sânge propriu-zis.
Sângele nu este un lichid continuu, ci o sumă de mici forme lenticulare care distribuie electricitatea negativă în întregul corp, prin lentilele sale fine şi alunecoase. Acest tip de electricitate încălzeşte întregul organism. Lentilele din sânge pătrund oriunde sunt conduse, prin intermediul unor vase foarte înguste. Aici, ele devin lichide şi se transformă în aşa-numitele lichide limfatice, în timp ce substanţa electrică eliberată este consumată sub forma unui eter feruginos pentru stimularea sistemului nervos.”
Praf de castane salbatice
Un alt remediu pentru splina este ceaiul din praful de castane salbatice insorite dupa metoda de la Iisus. Reţetă primita de la Domnul de catre Gottfried Mayerhofer în 1870.
Iisus : “După ce ati primiţi mai multe remedii prin robul meu (Jakob Lorber) în 1851, o să va mai dau unul nou şi anume: luaţi castane sălbatice când acestea cad de la sine din copac, aruncaţi coaja groasă dar şi cea maronie (se decojesc cu cuţitul), le tăiaţi în bucaţele mici (cam jumatate de boabe de mazăre) şi le uscaţi la soare timp de 2-3 săptămâni în vase de sticla violetă. După aceea ele se pulverizează şi se păstrează în vase de sticlă violetă. Acest remediu, folosit ca ceai se face în modul urmator: se pune o lingură de praf de castane în apă fierbinte, se lasa câteva minute, se strecoară şi se bea. Acest remediu foloseşte în special la bolile de sânge ale sexului femeiesc, când menstruaţia este prea puternică şi bogată. Acest ceai reglează secreţiile din nou. De asemenea acest remediu este bun ca remediu simpatetic, când cineva are dureri de cap care provin de la nervi şi nu de la adunarea de sânge în creier.”

Castane întregi împotriva durerilor de cap

Iisus: “Castanele purtate – trei la numar – câteva zile în buzunar împreună cu încrederea în binecuvântarea Mea – vor diminua durerea de cap şi în ziua a treia o va face să dispară. Pentru a vă arăta efectul castanei trebuie să va fac atenţi la coaja ei: o vedeţi plină de ţepi. Aceşti ţepi sunt de fapt conducători electrici şi castana se poate privi ca o sticlă electrică care este însărcinată cu electricitate prin aceşti ţepi. Deoarece bolile de sânge provin în mare parte din nefuncţionarea cuptorului electric din trupul omenesc – splina – atunci acest praf câştigat din castane este singurul mijloc de a face curentul electric din corpul omenesc să circule din nou aşa cum trebuie”…
Prin expunerea la soare se elimină din castane specificile mai grosolane care au fost absorbite din pâmânt şi rămân atunci numai părţile necesare care sunt încărcate cu electricitate. Acest ceai se poate folosi şi la bolile de splină cu mare folos. Aveţi aici deci încă un remediu pentru omenirea în suferinţă. Folositi-l cu gândul la Mine şi binecuvântarea Mea nu va lipsi !”

Remedii homeopatice generice pentru splina
Remediile de mai jos nu sunt recomandate ca si tratament ci sunt descrise numai ca indicii pentru medicii homeopati si terapeuti. Numai China si Ferrum phosphoricum sunt cunoscute in homeopatia clasica. Pentru un tratament adecvat consultati un medic homeopatic cu experienta.
1. Berlandiera lyrata CH7 de 2-3 ori pe zi (stimuleaza producerea de calduda - timp de 14 zile.
2. China officinalis CH9 de 2 ori pe zi in primele 7 zile dupa care odata pe zi inca 7-10 zile.
3. Ferrum phosphoricum CH7 de 2 ori pe zi timp de 3 saptamani. Acest remediu nu da fier organismului ci stimuleaza numai productia de hemoglobine a splinei, caci in hemoglobina se afla o combinatie de fier cu fosfor.
4. Dupa 3-4 saptamani de la inceperea tratamentului se poate programa remediul "Splina de bivol african CH5" care se ia timp de 3-4 saptamani de 2 ori pe zi si care stimuleaza splina.
Remediile de mai sus se pot „programa“ in apa in mod gratuit si pe loc cu metoda de aici :
La farmacii se gaseste numai China si Ferrum phosphoricum, restul nu se pot cumpara. Daca se prefera granulele de la farmacie, o doza consta dintr-o singura granula care se suge sau dintr-o gura de apa in care s-a dizolvat o granula. Apa se poate folosi 2-3 zile. In acest mod se economisesc granule.
In caz ca sunt mai multe remedii homeopate, ele nu se iau simultan si nici unul dupa altul la scurt timp ci se impart de-a lungul zile lasand cat mai mult interval intre ele. Intervalul minim este de 30 de minute. O singura inghititura din apa programata sau apa in care s-a dizolvat o granula sau o granula este suficienta. Cantitatatea nu are nici o insemnatate in homeopatie, insa frecventa administrarii are.

14 comentarii:

  1. Este cel mai bun si mai documentat comentariu, vazut de mine pana acum.
    Despre splina se scrie foarte putin sau deloc. Va felicit si o sa va urmaresc cu interes !
    Cu mult drag, fitoterapeut - Mariana Cristea

    RăspundețiȘtergere
  2. Biologia și medicina afirmă că sângele este produs de măduva roșie a oaselor, nu de măduva spinării. Atenţie la traducere!

    RăspundețiȘtergere
  3. As vrea daca cunoasteti sa mai puneti si pentru ficat, rinichi..etc Am citit cu placere toate informatiile 10 cu felicitari..Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc pentru articol, as dori sa postati articole despre depresie, boli psihice , somatiforme si tratamente pentru vindecarea lor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Intr adevar, informatii medicale foarte frumos explicate, despre un organ intern atat de important! Respect!

    RăspundețiȘtergere
  6. Util si deslusitor ,CA Intotdeauna Scarface.Pt.mine esti UN Dar minunat si miraculos.Multumesc lui Dumnezeu pt.Tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte util și pe înțelesul tuturor mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa înțeleg ca sucurile fresh din fructe și legume și frunze sunt contraindicate în spenomegalie, iar In caz de carcinom tiroidian sunt indicate. Ce sa schimb în alimentatie?

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc,foarte util și pe înțelesul tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. Oamenilor carora li se indeparteaza chirurgical splina le cresc ulterior mai multe spline mici situate in sistemul limfatic, numite spline auxiliar -Se poate repeta acest fenonen si in cazul altor organe indepartate ?
    ex tiroida,amigdale...

    RăspundețiȘtergere
  11. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.