Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 16 octombrie 2016

Dr. Crina Veres organizeaza Seri de Sanatate si Relationare Armonioasa la Cluj Napoca

In urma cursurilor de Noua Medicina Germanica, Autovindecare si Autocontrol, Comunicare Armonioasa in Cuplu si cu cei din viata ta, Tehnici de Echilibrare Emotionala, Noesiterapie si Psihoanalgezie, Terapia Iertarii, Atingere Cuantica, Rescrierea ADN s-a simtit nevoia unei continuitatii a practicii prin crearea unor grupuri de suport.

De 6 luni am amanat acest moment pentru diverse urgente si acum s-a ivit ocazia sa le tinem si la Cluj. Au aparut si oameni potriviti care sa se implice in organizare.

Grupurile se vor intalni luni si miercuri, intre 18-20, vom vedea in timp daca ne mai intindem pana la orele 21 sau 22 :)) insa deocamdata inchirierile sunt pana la orele 20.

Un grup este:

Seri de Sanatate

unde invatam sa lucram cu noi ca sa Prevenim si sa Tratam cu Blandete si Fermitate Conflictele din viata noastra, Conflicte care duc la Boli si Suferinta, la Moarte si Neputinta pentru a ne Elibera de ele si a ne Recapata Bucuria de Viata, Longevitatea, Calitatea Vietii si Sanatatea...

Al doilea grup:

Seri de Relationare Armonioasa

unde exersam Nevoile Esentiale, Comunicarea Armonioasa, Gimnastica Energetica, Comunicarea cu Organele si Masajul Organelor Interne, Limbajele de Iubire ale Adultilor si Copiilor, Relatii Toxice versus Relatii Blande, Tehnici de Echilibrarea Emotionala, Terapia Iertarii, Cum Functioneaza Creierul Masculin si Feminin, Reaccesarea Feminitatii si Masculinitati si Echilibrarea celor doua aspecte in Interiorul Nostru...

Nr limitat de locuri la 20 (atat ne dau voie pompierii :)) si inscrierile se fac pe adresa  medicale.nmg.cb@gmail.com )

Intalnirea se tine la Biblioteca Octavian Goga, Cluj Napoca, in sala Biblionet la parter, drept in capatul holului de la intrare, pe stanga.

Costul unei intalniri este de 20 ron, iar contul Firmei va fi comunicat dupa inscriere sau puteti pune banii ca si donatie in contul asociatiei pe care il gasiti pe blog in dreapta sus, insa nu trimiteti bani pana nu vi se raspunde ca mai sunt locuri. Nu se incaseaza bani la sala. Multumim de intelegere.

Urmatoarea intalnire are loc de luni intr-o saptamana. Apoi miercuri si iar luni in fiecare saptamana. Celor care vor sa participe la ambele grupuri o luna intreaga li se pot face abonamente daca au venituri mici sau cazurilor sociale, pana la gratuitate, insa acestea se discuta cu organizatorii la nr. 0722323533 de luni pana vineri intre orele 12-14.

Te asteptam cu drag,
Dr. Crina Veres si Echipa ANGC (Asociatia Neo Grup Consulting)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.