Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 8 noiembrie 2016

Cum sa facem o prezentare de caz in NMG sau pe intelesul tuturor cum descriem o "boala"=program biologic cu sens de adaptare si supravietuire al Naturii?

Deoarece și la interviurile pentru cursul de formare am constatat faptul că și cei înscriși care au mai participat la cursuri sau tabere în mare număr nu știau face pe scurt o prezentare a unei situații de boală din viața lor ( unii au facut prezentari foarte bune, succinte si clare ) am ajuns la concluzia ca e util sa redactez pasii, apoi un caz concret ca sa nu mai aiba scuze unii, ca nu stiu exact ce au de facut si nici cum se face :)

In primul rand in NMG nu vorbim despre boli ci despre PBS, adica programe biologice speciale cu SENS ale Naturii. Sensul lor este exact ceea ce ne permite sa trecem de la abordarea medicala scolastica plurifactoriala si nepreproductibila de la un om la altul a bolii aparute ca pedeapsa divina, mutatie genetica aleatoare, ceva rau, incurabil, mortal, destin implacabil, la SENSUL pentru care acest program din DN nostru se declanseaza, de a NE ADAPTA LA O SITUATIE DIN MEDIUL INTERN SAU EXTERN.

PBS-urile vin in intampinarea NEVOILOR NOASTRE BIOLOGICE DE ADAPTARE SI SUPRAVIETUIRE !!! si nu ne imbolnavim ca se plictiseste Mama Natura :)) sau sta cineva cu un registru contabil sa vada de cate ori ai pacatuit tu.

De ce program special?
Fiindca nu in toate cazurile de socuri conflictuale prin care trece o fiinta umana, animal sau planta, se declanseaza acelasi program biologic. Pentru fiecare situatie particulara, în funcție de cum o resimte fiecare, Natura ne-a dotat cu o ADAPTARE SPECIALA.

De aceea avem stocate in codul nostru genetic (ADN) o infinitate de PBSS ca sa avem toate sansele sa trăim vieți extraordinare, să ducem specia mai departe si sa ne adaptam la orice transformare prin care trecem la nivel fizic, emotional, mental, social, planetar, cosmic...

COMPUNEREA STUDIULUI DE CAZ:

Nume, Prenume, Diagnostic medical (dacă există) / Simptomatologie

Legea 1
Ca sa se declanseze un program biologic special cu sens al Naturii, numit de medicina boala este nevoie sa trecem printr-o situatie de soc conflictual.
Caracteristicile socului conflictual:
Brusc si pe nepregatite
○ dramatic
○ resimtit in solitudine / izolare
○ fara rezolvare imediata sau relevanta
○ caracter conflictual / Obsesiv

Treceti o situatie conflictuala de viata la care va referiti prin aceste conditii care e nevoie sa se intruneasca astfel incat:
1. sa se activeze in creier un releu de control al unui organ ca
2. sa apara inele concentrice pe imaginea de tomografie computerizata a creierului (efectuată fara substanta de contrast)
3. și sa determine modificarea cu plus sau minus a functiei acestui organ, în functie de foita embrionara interesata.

Cautati sa gasiti evenimentul exterior socant sau momentul de soc interior poate invizibil pentru cei din jur, dar destul de dramatic pentru voi si sa il pozitionati cat mai exact pe o axa a timpului:
Anul
Luna
Ziua
Ora cat mai exacta
Daca nu este posibil acest lucru pentru toate evenimentele socante din viata ta, atunci incepe sa lucrezi cu evenimente cat mai recente ca sa iti antrenezi subconstientul sa scoata din arhiva cat mai precis datele si detaliile conflictelor din ce în ce mai ascunse sau atenuate de timp.

Verifica daca poti actualiza cat mai exact SCENA CONFLICTULUI si REMEMOREAZA cat mai multi factori / stimuli pe care subconstientul tau i-a inregistrat la locul / momentul socului prin intermediul organelor tale de simt:
Vaz
Auz
Gust
Miros
Atingere
Ganduri
Emoții
Comportamente



Legea 2
Se refera la cele doua faze prin care trece o ființă de-a lungul unui PBS (program biologic special) cu sens al Naturii (boala).

Prima fază: Faza de conflict activ=FAZA RECE, de simpaticotonie (este activ predominant Sistemul Nervos Vegetativ Simpatic). Începe în momentul declanșării șocului emoțional.
Caracteristici:
Extremitati RECI si nu de la temperatura de afara :) ci pe fondul unor imagini sau ganduri obsesive conflictuale
GURA USCATA mai ales cand ne intalnim cu stresorul sau cand ne vine in minte amintirea acestuia
Lipsa poftelor: de mancare, sex, munca, socializare, viata etc
Scade glicemia, creste insulina
Creste tensiunea arteriala
Lipsa somnului
Scaderea in greutate
Agitatie mentala prin obsedarea cu care revine tema conflictului pe ecranul mintii (deoarece corpul cauta solutii la problema, apoi la impactul devastator al unui diagnostic in cazul celor diagnosticati medical si care sunt socati la aflarea vestii si au dublu conflict: de diagnostic si cel care a dus la cancer)
Nevoia de a se refugia in diverse activitati sau alcool, droguri etc sau de a se distrage de la suferinta fizica sau mentala produsa de socul conflictual sau si de diagnostic
Oboseala fizica si mentala
Epuizare / Burn Out - daca dureaza mult conflictul, sau este resimtit foarte intens si cu cat are mai multe aspecte sau fiinte implicate
Cortizol - nivel crescut proportional cu intensitatea resimtita a socului
Irascibilitate
Izolare

A doua fază începe ODATA CU REZOLVAREA CONFLICTULUI si are trei subfaze / etape: 


A: FAZA CALDA-FIERBINTE, de vagotonie  (este activ predominant Sistemul Nervos Vegetativ Parasimpatic=vag)
Caracteristici:
Febra, extremitati calde
Hipersalivatie
Scade tensiunea arteriala
Sete
Foame
Somnolenta
Creste glicemia daca mancam
Scade insulina
Scade cortizolul
Edeme - acumulare de apa in creier in zona releului interesat de socul conflictual si organele pe care le controleaza aceasta parte a creierului (Pe imaginea de tomografie computerizata a creierului inelele concentrice in aceasta etapa jncep sa nu mai aiba forma perfect rotunda.
Ele sunt voalate si ocupa in creier un volum mai mare decat ocupau inelele perfect concentrice in faza activa.
De aici apar durerile de cap, posibile doar in prima faza calda de dupa rezolvarea conflictului si care in loc sa ne sperie ar fi de dorit sa invatam sa le dam interpretarea corecta.
Majoritatea oamenilor cand au dureri de cap se tem sa nu li se deterioreze creierul si vad aceste senzatii ca pe ceva rau, cand de fapt ele semnifica in NMG rezolvare de conflict cu masa conflictuala sificient de mare ca odata ce intra apa in zona inelelor concentrice, sa produca un volum mai mare, atat de mare incat sa preseze terminatiile nervoase si sa dea senzatia de durere.
Rostul ei e sa ne tina mai linistiti ca regenerarea in creier si organe sa aiba loc in conditiile de care are nevoie biologicul nostru, choar daca mintea noastra ar avea diverse sarcini de indeplinit chiar atunci)
Roseata=semn de inflamatie
Pofta de mancare, sex, viata etc
《cu conditia sa nu fi durat conflictul foarte mult si sa se ajunga la o epuizare cand omul are corpul cald, dar doarme foarte mult fiindca in timpul somnului regenerarea celulara este infinit mai mare decat daca baga in el mancare multa si oboseste digerand.
    In astfel de situatii, trezim cu blandete si dragoste o astfel de persoana si ii dam mancare cat de putin si de usor, nu ceva anume, dar ceva mai ales gustos decat hranitor, daca ze poate si stim ce ii placea sa manance ii putem oferi astfel de alimente, la nevoie chiar pasirate, ii putem face sleep talk pentru resetari daca ne pricepem la asa ceva, sau simplu le spunem cat sunt de importanti pentru noi si ca le respectam orice alegere ar face de a ramane in aceasta lume sau de a pleca, dar ca noi avem dreptul sa ii vrem in viata noastra si ii putem momi cu amintiri comune frumoase si fericite.
   Este posibil ca in aceasta faza recuperarea sa fie dificila sau corpul sa cedeze datorita unei mase conflictuale din creier foarte mari care in rezolvare poate da edem cerebral masiv fara vreo explicatie medicala si sa moara sau organul sa cedeze prin lipsa de energie pentru refacere ca a fost consumata in faza activa de conflict prin amanarea solutionarii, cel mai adesea inconstient》

!!! Transpiratii nocturne calde la conflictele controlate din trunchiul cerebral !!!

In aceasta faza Microbii devin patogeni si mananca mase conflictuale, daca ne raportam la organele controlate de trunchiul cerebral, cerebel, substanta alba (adica la organele dezvoltate din endoderm si mezoderm)
Organele dezvoltate din ectoderm si controlate de scoarta cerebrala in aceasta faza prezinta cresteri de viremie, daca omul a fost diagnosticat cu "infectie virala" specifica organului respectiv.
Prezenta oricarui virus, bacterie sau microb este un motiv se sarbatoare in NMG, deoarece am depasit faza activa.
Uneori numarul lor poate depasi capacitatea de adaptare si pot fi redusi prin substante naturale simpaticotone, insa ideal este sa ajungem sa ne antrenam sa nu avem nevoie de asa ceva, pentru ca numarul microbilor este proportional cu masa conflictuala pe care ai produs-o. (Lucru manual dar gestionat de creier :) )

B: CRIZA EPILEPTOIDA/ EPILEPTICA = FAZA RECE, de senzatie de gheata uneori = MOMENTUL ADEVĂRULUI (este activ predominant Sistemul Nervos Vegetativ Simpatic)

In aceasta etapa a fazei de rezolvare a conflictului creierul are nevoie sa indeparteze apa acumulata in propria-i structura in acord cu mecanismele de adaptare pe care le-a perfectionat ca sa supravietuiasca de la aparitia vietii pe pamant pana azi.

Astfel ca se produce un maxim de constrictie pentru eliminarea apei de care nu mai are nevoie.

La nivel mental visam, reiteram conflictul original. Natura ne testeaza cumva sa vada daca am invatat sa ne adaptam la situatia socanta sau inca mai sunt aspecte pe care nu le-am integrat, inteles, acceptat.

Creste diureza - productia si eliminarea de urina
Senzatie de rece - uneori ai impresia ca nimic nu te mai poate incalzi, ca iti e rece pana in maduva oaselor (o baie fierbinte face foarte bine, in spacial psihic, dar daca ramanem in starea de rece interior ne putem intalni cu tiparele noastre de inflexibilitate, rigiditate, furie, frica, neputinta etc)
Extremitati foarte reci desi afara poate sa fie vara :) sau iarna stand in casa la 27°C si cu trei cojoace si trei pantaloni si cateva perechi de sosete de lana in picioare si o caciula groasa pe cap si manusi imblanite :)

Si in aceasta faza se poate deceda deoarece la conflictele strict teritoriale feminin si masculin care depasesc ca durata 9 luni de zile (cat ii ia unei fiinte umane sa aduca pe lume o noua fiinta umana adaptata la realitatea acestui moment istoric, social etc) se soldeaza cu Infarct Miocardic Acut Coronarian sau Embolie Pulmonara adesea nerezolvabile, fiindca Natura nu e morala ci are ca scop supravietuirea speciei si nu a unui individ dezadaptativ, imatur, inadaptat social si la epoca sa.
Daca insa masa conflictula a conflictelor teritoriale este sub 9 luni exista sanse tot mai mari de supravietuire cu cat a durat mai putin conflictul.
La celelalte conflicte fara death line / sacrificare la rezolvarea dupa 9 luni (si acestea au amendamentele si solutiile lor daca intelegi fenomenele si anularea masei conflictuale prin schimbarea identitatii care a interpretat situatia ca fiind socanta, cu o identitate pentru care conflictul este nerelevant, cu alte cuvinte schimbarea punctului / unghiului de vedere si implementarea noii versiuni despre tine in lume. Ai acelasi ambalaj aparent pentru cei din jur, insa pe dinauntru esti cu totul o alta fiinta psihologic vorbind si in maxim 9 luni se vor vedea schimbarile si pe trupul tau) pot sa apara in aceasta etapa:
Atacurile de panica
Lipotimii = lesinuri
Hipertensiune arteriala
Palpitatii
Tulburari de ritm cardiac, adesea intretinute de faptul ca te speri de ele!!!
Stranut
Rinoree
Diaree
Transpiratii reci
Oftat
Ameteala
Crize de epilepsie (de la Absente la Grand Mal)
Astm bronsic si Laringian
Puseu de hiperinsulinemie pana la Coma hiperinsulinica
Hipoglicemie mare pana la Coma hipoglicemica
Tahicardie
Gura foarte foarte uscata
Agitatie mentala si fizica sau amortire
Irascibilitate
Lipsa dramatica a oricarei pofte de mancare, sex, viata etc
Insomnie
Oboseala brusca pana la Epuizare fizica si mentala

Simptomele sunt similare celor din faza activa de conflict, insa dureaza in timp mult mai putin decat faza activa, si totodata este resimtit mult mai intens

C: Faza de cicatrizare / sacrificare (este activ predominant Sistemul Nervos Vegetativ Parasimpatic=vag)

Daca am scapat cu viata pana aici :) de aici incepe faza de cicatrizare, inseamna ca am invatat bine lectia pentru care am avut nevoie sa ne adaptam, Natura a decis ca viata noastra conteaza in economia ei universala si suntem intr-o linistita convalescenta, cu caracteristici similare dar mult atenuate ale primei faze calde.

Legea 3
Cele 3 foite embrionare din care s-au format cele 4 creiere si organele controlate de ele, le poti vedea in imaginile de mai jos, ca să poți compara imagini personale (dacă ai un CT făcut) sau să ai o idee despre releele vecine organului tău aflat în suferință și să te motiveze să lucrezi cu tine ca să limitezi și să anulezi efectele devastatoare ale oricărui șoc suferit vreodată.











Legea 4
Se refera la microbii care vin sa manance masele conflictuale si care au crescut odata cu tumorile sau masele celulare din organe. Ei sunt nepatogeni in faza activa de conflict, chiar daca la analiza microscopică ii putem gasi in tumori sau organe, insa ei sunt amortiti, nepatogeni. Microbii si ciupercile devin patogeni doar in prima etapa din faza de rezolvare a conflictului.

Din experienta mea si a celor care cu adevarat vrem sa cunoastem Adevarul, fiindca spunea cineva mai intelept ca noi ca Adevarul ne va face Liberi, NU EXISTA SI NU AU CUM EXISTA VIRUSI. Ei sunt doar proteine care au rolul de cărămizi în remanierea țesuturilor care în faza activă de conflict au manifestat ulcerare.

Vezi si primele 2 comentarii de la finele acestui material.

LEGEA 5
METAPROGRAMELE CARE ASIGURA SUPRAVIETUIREA SPECIILOR, REGNURILOR SUNTAND SUPRAVIETUIREA INDIVIZILOR NEADAPTATI
Vezi organe pereche interesate de aceeasi "boala":
Ochi
Urechi
Umeri
Rinichi
Plamani
Bronhii
Amigdale
Sani
Ovare si Testicule
Membrele Inferioare si Superioare cu toate structurile lor abordate individual sau imbinate
Ambii lobi sau ambele parti ale organelor unicat bilobate: tiroida, prostata, nasul etc

!!! Constelatiile din toate structurile creierului !!! sunt de rezolvat prioritar. Le vedem pe imaginile de CT ca focare multiple, în oglindă (ambii lobi) în același tip de creier.









10 comentarii:

  1. Crina, te iubesc si te respect pana la cer si inapoi, dar scoate cuvantul "virus", ca asa ceva nu exista, te rog mult de tot!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am scris mai jos parerea mea care e ca a ta ca nu exista virusi, nu au cum, insa ne-ar prinde bine niste link-uri din materialele tale pentru cei care vor Adevarul sa se poata documenta, si pe care te rog sa le atasezi aici de la tine de pe blog. Multumim ca Existi!

      Ștergere
  2. Noi, unii, foarte putini, stim pentru ca am cercetat si nu luam de bun orice emanatie a lumii oricata asa zis cercetare are in spate, ci chiar vrem sa vedem cu ochii fizici, si da de asta stim ca nu exista, insa majoritatea locuitorilor planetei sunt ingroziti de ceea ce medicina a inoculat in mentalul colectiv ca fiind virusii.
    Lumea inca nu intelege ca virusii nu exista, isi deleaga puterea unor instante exterioare ca ajung sa le dea iluzia de confort si control, insa nu realizeaza ca aceasta este exact pieirea lor, anularea intuitiei, a bunului simt care desi iti arata ca nu exista totusi mintea e vrajita de puterea pe care am dat-o medicinii si altor registre in care ne desfasuram viata...
    Din acest motiv cel mai remanent virus este o idee, mai ales cea despre posibila existenta a vreunui fel de virus invizibil pentru ochi, insa atat de periculos, cu potential mortal, invalidant, care duce la neputinte si boli cronice degradante :)) ata de periculoase pe cat reusesc ei sa ne sperie mentalul si sa ne agite emotionalul :)
    Multumesc de comentariu, foarte bine venit, am sa pun acolo la virusi ca suut scrisi in material doar pentru cei care inca mai cred ca asa ceva exista si ca orice manifestate asa zis virotica din biologic este de fapt faza de reparare a tesuturilor dezvoltate din ectoderm :)
    Si eu te iubesc si te apereciez enorm minune draga!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un articol foarte bun!! Toate aceste schimbari au aparut si la mine incepand cu atacurile de panica,lesinuri,hipertensiune arteriala,palpitatii, etc. Sa inteleg ca eu acum sunt in acea etapa in care am inteles si acceptat conflicul. Am fost la toate spitalele din tara, dar medicii zic ca sunt perfect sanatoasa!!

      Ștergere
    2. Te iubesc si te admir enorm om minunat.👏👏👏👏👏👏

      Ștergere
  3. Si eu o iubesc pe Crina Veres!! Cu un simplu raspuns pe care nici nu l.am platit , si.a rupt din timpul ei sa.mi scrie mi.a salvat viata! M.am vindecat de artrita reumatoida datorita ei!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Lori! Ma bucur ca ma iubesti, doar ca iubirea pentru mine inseamnă a da mai departe ce am primit de la cei care ne-au accesat prin ceva starea de iubire si vindecare. E un pic mai pragmatica si concreta din digitală si abstractă!
      1. Poti scrie povestea Poliartritei traite si vindecate de tine pe care să o pun pe blog sau pune-o tu unde doresti sa aiba lumea acces la ea si da-mi si mie un link, drept recunostinta pentru fiinta ta si pentru a ii inspira pe altii sa aplice ce ai aplicat tu si sa contribuim impreuna la a da sanse de vindecare si in vietile altora
      2. daca iti faci griji ca raspunsul a fost gratis si nu l-ai platit, in coltul de sus din dreapta e un cont de donatii din care cei fara posibilitati beneficiază gratuit de consiliere sau cursuri sau tratamente in clinica :)
      Multumesc ca Existi! Te iubesc!

      Ștergere
    2. Buna ziua.
      Dna dr Crina Veres puteti sa ma ajutati si pe mine in legatura cu aparitia diabetului? Va multumesc cu inima pentru orice sfat, ajutor! 🤗

      Ștergere
  4. Multumiri pt acest articol detaliat,pt ca doriti sa ne ajutati sa intelegem mecanismele corpului uman,a somatizarii conflictelor mentale,si a depasi neputinta medicinii alopate. Multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vă mulțumesc pentru ceea ce ați făcut pentru mine { Dr dawn acuna }! Soțul meu a încetat să completeze actele de divorț după ce te-am contactat pentru a mă ajuta să opresc divorțul cu soțul meu și acum lucrurile merg mult mai bine acum. După cum ați spus, tot procesul privind divorțul a fost anulat și femeia rea ​​care provoacă problema în căsnicia mea a fost trimisă de soțul meu și acum suntem fericiți împreună, dacă aveți probleme în relație sau căsătorie sau orice alte probleme. , îi puteți e-mail la: ( dawnacuna314@gmail.com ) sau WhatsApp ei ( +2348032246310 ).

    S-a specializat pe următoarele vrăji:

    *Vrăji de dragoste
    *Vrăji de căsătorie
    *Vrăji de bani
    *Vrăji de frumusețe
    *Vrăji de bogăție
    *VÂRGILE DE ATRACȚIE SEXUALĂ
    *VRAJI DE VINDECA HIV
    *Vrăji de cazinou
    *ELIMINAȚI Vrăjile de blestem
    *Vrăji de protecție
    *Vrăji de loterie
    *Vrăji de noroc
    *VORGE DE FERTILITATE

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.