Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

marți, 22 noiembrie 2016

DIABET, hipoglicemie, hiperglicemie...

>>>> Diabetul: cauza adevarata si modul de vindecare dupa Noua medicina germanica

>>>> Diabetul zaharat (“boala zahărului din sânge”) Insuficienţă funcţională a celulelor insulare beta ale pancreasului = cantitate insuficientă de insulină (hipoinsulinism).
Conflict de împotrivire/rezistenţă şi de apărare faţă de o persoană sau ceva anume
>>>> cauze psihologice
>>>> Medicina alopata nu stie pana astazi cauza diabetului si daca crede ca o stie, atunci confunda doar urmarea bolii cu cauza ei. Caci deteriorarea capacitatii de a produce insulina a pancreasului nu este cauza bolii, ci urmarea ei. Cand cineva are capota stricata de la un accident, atunci cauza este accidentul si impatul fizic si nu tabla masinii.
>>>>    Doctorul Hamer, genialul medic german care a pus bazele Noii Medicini Germanice, a depistat pe langa cauze, la aproape toate bolile existente, atat cauza diabetului cat si scopul simptomelor... scopul pentru care creierul la comanda subconstientului declanseaza un program biologic cu sens special de adaptare si supravietuire, numit de medicina DIABET
>>>>    Simptomele care apar la diabet sunt atat de diverse incat ele nu au mare logica din modul in care sunt prezentate de catre medicina alopata, caci multe din ele, desi se spune ca glicemia este de regula mare la diabet (hiperglicemie), sunt de fapt simptome clare de hipoglicemie (un nivel prea mic de zahar in sange).
>>>>    Putini oameni stiu ca toate organele sunt controlate de creier si nu fac ce vor ele. De aceea in creier, ca si pentru orice alt organ, se afla doua centre care controleaza partea endocrina a pancreasului.
Pe emisfera stanga se afla centrul de control al insulelor alpha din pancreas, care produc glucacon (centrul hipoglicemiei), iar pe emisfera dreapta se afla centrul care controleaza celulele beta care produc insulina (centrul hiperglicemiei).
>>>>    Creierul nostru este afectat la randul lui de emotii si socuri emotionale.
>>>> In cazul glandelor endocrine ale pancreasului exista doua conflicte separate care duc ori la hipoglicemie ori la hiperglicemie.
>>>> Dupa medicina alopata sansa de a face diabet cu hiperglicemie se mareste cu varsta.
>>>> Acest lucru este adevarat, insa nu varsta sau slabirea organismului este cauza, ci cauza este de fapt cu totul alta, si reproductibila la toti diabeticii.
>>>> Dr. Hamer:
>>>> “Noua medicina germana a descoperit si dovedit ca schimbarile hormonale care apar in mod natural ca menopauza, dar si cele induse de hormoni artificiali, de anticonceptionale, de operatii care duc la scoaterea organelor de procreare, cat si anumite socuri emotionale duc la o “saritura” a zonelor de control din creier afectate de pe o parte pe cealalta.
>>>>    In cazul functiei endocrine a pancreasului daca cineva sufera de hipoglicemie din cauza unui conflict de scarba atunci este o femeie dreptace conform testul de aplaudat. Cand ea incepe sa ia anticonceptionale sau ajunge la menopauza, atunci aceasta schimbare face din hipoglicemie o hiperglicemie, adica un diabet de tip 2 tip a sau b, care este depistabil de medicina alopata.
>>>> Iar daca o femeie stangace (dupa destul de aplaudat) are hiperglicemie, atunci cand incepe sa ia anticonceptionale sau ajunge la menopauza, atunci hiperglicemia se tranforma in hipoglicemie.
>>>> Hipolicemia duce de regula la foame marita sau atacuri de foame, indeosebi de dulciuri si ca urmare duce destul de des si la ingrasare.
>>>>    Hipoglicemia insa nu este considerata de medicina alopata o boala (doctorii spun de regula “mancati ceva dulce si se rezolva”) si valorile glicemiei mici nu sunt interpretate sau bagate in seama de regula si in caz ca da, de abia daca inainte a fost depista “diabet” (cu hiperglicemie). Dar chiar si cu diabet, cand valorile glicemiei sunt prea mici mancarea este medicamentul dat de medici (glicemia scade brusc de regula dupa adminstrarea insulinei).
insulina este un hormon care creste in situatiile de stres major al organismului si are ca efect prabusirea glicemiei prin epuizare de resurse personale si ne solicita sa facem aport din afara.
>>>>    Conflictul emotional care duce la hipoglicemie este un conflict de scarba-frica: Scarba poate fi generata de o parte a corpului care " te dezgusta" - o rana, o diformitate, un organ bolnav si de traiul langa persoane de care iti este scarba sau de anumite mancaruri pe care esti silit sa le manaci sau chiar si de medicamente pe care trebuie sa le iei si nu vrei.
>>>>    Toate conflictele insa, sunt la nivel biologic, animal, si nu trebui sa fie percepute neaparat ca scarba la nivel constient. Chiar si un bebelus abuzat, desi nu stie nimic de ce se intampla, va reactiona in mod similar.
>>>>   Setarile initiale din programul nostru de pornire in viata pe baza ADN-ului, ne permit declansarea unui astfel de program de adaptare PBS, ca sa fim solutia pentru secretele nespuse ale parintilor: "toate cele ce le veti tine in taina vor fi strigate de pe casa" si pe care noi le asumam conflictual, inconstient, ca apartenenta la aceasta specie umana, prin parintii sau apartinatorii nostri.
>>>>    La hiperglicemie conflictul este unul  de “opunere /aparare” – ori din cauza fricii sau atunci cand esti silit sa faci ceva ce nu vrei sau nu iti place sau cand trebuie sa te duci undeva unde iti este frica sau unde va trebui sa iti asumi ceva de care credeai ca ai scapat neprins. Deci ne opunem interior la ceea ce facem si incercam sa ne aparam de aceste situatii, insa nu putem 100% sau intotdeauna si pentru totdeauna sa le evitam si asta genereaza un conflict interior. O situatie este cand cineva este nevoit sa traiasca sau sa mearga intr-un loc in care ii este frica sau unde care nu-i place dintr-un anumit motiv, (des bazat pe o frica) genereaza hiperglicemie. E ca si cum te-ai ascunde, te-ai face nevazut, sa nu te simta si iti salvezi resursele pentru situatia in care trebuie sa faci totusi fata si sa te aperi sau sa poti opune rezistenta.
Diabeticii au nevoie foarte de multa glucoza ca sa faca fata nevoii foarte mare de control, pun intrebari multe, sunt suspiciosi, vor sa aiba dreptate intotdeauna si adesea ultimul cuvant, sunt incapatanati si vor sa le impuna celorlalti versiunea lor de viata asupra oricarui subiect si se simt indreptatiti uneori de experienta de viata, alte ori de "educatia", dresajul de a primi tot ce vor, cand vor si impresia ca totul li se cuvine si ca toti ceilalti sunt inferiori lor.
Iluzia de superioritate ii marcheaza pe diabetici, chiar daca este pe un segment de viata limitat sau pe un domeniu ingust in care sunt superexperti, sau generalizat, insa u o foema de lehamite fata de cei care nu inteleg, nu pot sa se ridice la inaltimea asteptarilor lor.
>>>> Un alt tip de conflict de opunere/aparare poate fi si atunci cand cineva de ex. este dat afara din locul unde-i placea (casa, servici) si trimis la alt loc care nu-i place, mutat de acasa la bunici, schimbat scoala, profesorii, colegii, casa, prietenii de joaca etc.
Chiar daca exista oameni care trec prin aceste situatii si nu fac diabet, este intotdeauna prezenta o astfel de experienta RESIMTITA CONFLICTUAL, OBSESIV la diabetici.
>>>>    Aceste lucruri nu sunt teorii ci pot fi dovedite ca fiind adevarate in orice caz de pe lume.
>>>> De aceea este mai des intalnit la femei o hipoglicemie, caci femeile sunt mult mai sensibile si mai des afectate de conflicte de scarba decat barbatii, iar adulterul afecteaza mai des femeile decat barbatii.
>>>>    Este posibil sa fie prezente si doua conflicte (care de regula nu apar simultan, ci la un interval de timp unul dupa altul) care afecteaza ambii hormoni si ca urmare exista o alternanta continua intre hiperglicemie si hipoglicemie. In functie de care conflict a fost mai puternic glicemia are o tendinta mai mare de a fi redusa sau marita.
>>>>
>>>> Pacientul cu cate un conflict pe fiecare emisfera cerebrala intra in asa-numnita constelatie schizofrenica si are de regula atat vise cu privire la conflictul de scarba, cat si cu privire la cel legat de situatia de opunere la ceva neplacut.
>>>>    Daca o emisfera cerebrala este deja afectata de un conflict de teritoriu, atunci un conflict care afecteaza pancreasul sare automat pe partea neafectata, daca mai exista o parte neafectata.
>>>> Toate simptomele corpului – inclusive cele ale hiperglicemiei si ale hipoglicemiei au un sens biologic si fac parte din programul biologic special, numit SBS/PBS. Scopul este alimentarea muschilor cu suficienta glucoza pentru invingerea acestor conflicte.
>>>> In cazul diabetului corpul scade nivelul de insulina, astfel incat sa fie prezenta mai multa glucoza pt. muschi ca sa putem scapa din situatia aceea care ne tine subconstient incordati in modul de pericol si de care vrem sa scapam/fugim.
>>>>    In hiperglicemie apare foame mare care ne face sa mancam mai mult, astfel incat sa crestem nivelul de glucoza in sange pt. muschi ca sa putem iesi din situatia care ne scarbeste. Aceasta duce automat la ingrasare, deoarece glucoza nu ajunge sa fie consumata efectiv in lupta cu situatia de care se fuge la nivel mental. Constientizarea si apoi confruntarea fricilor si observarea detasata a lipsei lor de relevanta este solutia.
>>>>    (O a doua modalitate de ingrasare cunoscuta de Noua medicina germana – care afecteaza cam 90% din populatue este prezenta unui conflict care afecteaza colectoarele rinichilor care sunt responsabile de reglarea nivelului de apa din corp si care sunt afectate de un sperietura dupa un pericol de inec sau de o frica existentiala ca frica de spital, de medici sau de senzatia ca “am ramas singur pe lume”, “nu mai am cuib/casa”).

Cauze spirituale dupa Louise HAY

>>>> DIABETUL: nu-i atât o boală cât o reacţie de apărare a organismului. Organismul trebuie să blocheze programele distructive ale altor oameni pătrunse în câmpul acestuia. Cu cât mai puternic şi mai periculos este programul distructiv cu atât mai eficientă şi mai sigură trebuie să fie blocarea acestuia, respectiv a bolii semnalate.
>>>> Cauza principală este dorirea unui rău din tot sufletul unei persoane iubite şi de care te-ai despărţit. Aceste sentimente provoacă diabetul pentru că au ucis iubirea şi prin aceasta legătura cu cosmosul. De aceea să nu renunţaţi niciodată la persoana iubită.
>>>> La paisprezece ani o fată se îndrăgosteşte puternic de un tânăr, însă a trebuit să se despartă că erau incompatibili. Fata a început să-l urască de moarte pe tânăr. Prin uciderea acestei iubiri ea a căpătat diabet, întrucât a încălcat legile de bază ale universului. S-a produs o ruptură între ea şi Dumnezeu.
>>>> La baza acestor îmbolnăviri stă în mod frecvent o dorinţă de dragoste, şi în acelaşi timp, o inabilitatea de a se lăsa iubit. Vă lipseşte dulceaţa vieţii şi tânjiţi după dragostea pe care sunteţi incapabili să o oferiţi. Lăsaţi să treacă trecutul şi acceptaţi că distracţia, jocurile şi dragostea şi afecţiunea sunt baza fundamentală a vieţii.

Am vazut deja cativa copii de la 2 ani la 23 de ani rezolvati dupa 1 an sau mai multi de diabet chiar insulinodependent.

In concluzie, eu prefer versiunea si abordarea DR. Hamer :)

Multumesc ca Existi!


3 comentarii:

  1. Crina așteptăm cu nerăbdare
    articolele tale!

    RăspundețiȘtergere
  2. as vrea sa stau de vorba cu dumneavoastra doamna Crina, unde v-as putea gasi?

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte interesant si de ținut minte.Gandirea pozitivă face viata frumoasă.Va multumesc pentru acest blog!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.