Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)

Nemuritoare printre Nemuritori (chiar daca unii se mai cred muritori de rand)
Nemuritoare printre Nemuritori... Desavarsita printre Desavarsiti... Geniala printre Genii... Tacere din Liniste... Aduna duh de pace in sufetul tau si mii de insi se vor mantui in jurul tau ( Sf. Serafim de Sarov )

duminică, 21 mai 2017

Tabara de Autovindecare si Autocunoastere, Noua Medicina Germanica pentru Avansati, Comunicare Armonioasa si Nevoi Esentiale, Tehnici de Echilibrare Emotionala, Oglinzi Eseniene ale Relatiilor, Limbaje de Iubire, Umbre, Rani si Alchimia lor in Daruri si Transcendente cu Dr Crina Veres (25-30 iunie 2017, Eforie Nord)



Tabară de Autovindecare la mare pentru AVANSAȚI

Te invităm în această tabără pentru a-ţi înţelege şi a-ţi rezolva prin intermediul Noii Medicini Germanice problemele de sănătate, dar şi pentru a te cunoaşte mai bine, pentru a rezolva traumele emoţionale care îţi afectează viaţa sub toate aspectele ei.
Tabăra se adresează, CELOR CARE SUNT FAMILIARIZAȚI CU NOUA MEDICINĂ GERMANICĂ și care vor sa conștientizeze cauzele bolilor personale și cauzele biologice ale bolilor altor membrii din familie, pentru a preveni copierea inconștientă și reproducerea automată a tiparelor de gândire și raportare la realitate pe care le au aceștia, dar mai ales celor care vor să își dea ocazia să lucreze intensiv cu ei și să eradicheze cât mai mult din stocul de conflicte care îi impiedică să trăiască sănatoși și fericiți. 
O categorie importanta de oameni căreia i se adresează tabăra de ”avansați” este cea formată din părinți și bunici conștienți de faptul că tot ceea ce lucrează cu ei și eliberează din subconștient, se vindecă și dininconștientul urmașilor și din cel al strămoșilor, care au acces pernanent la toate transformările din conștiința noastră.
Această tabără este și pentru cei care sunt sănătoşi, dar vor să prevină apariţia oricăror probleme fizice sau emoţionale în viaţa lor, înțelegând corelațiile dintre conflicte și afectările organice.
Programul taberei este conceput astfel încât să învăţăm să ne cunoaştem, să ne dăm seama care sunt cauzele problemelor noastre şi să ne autovindecăm, sub îndrumarea dr. Crina Vereş. Vom lucra şi vom exersa Noua Medicină Germanică pe cazuri concrete ale noastre şi ale celorlalţi participanţi la tabără.
Vom analiza probleme fizice, afective și sufletești pe care le avem şi vom găsi soluţii. Scopul taberei este să înţelegem și să experimentăm principiile după care funcţionează continuumul minte-creier-corp-microbi explicate pe baze științifice de Dr Hamer prin Noua Medicină Germanică, să învăţăm s-o aplicăm, astfel încât, la finalul taberei să avem bine instalate deprinderi şi obiceiuri care să ne menţină sănătoşi sau care să ne readucă starea de sănătate cât mai repede cu putinţă.
Vom desfăşura jocuri şi exerciţii care ne vor ajuta să ne înţelegem mai bine pe noi şi pe cei din jur şi să identificăm cauzele şi modalităţile de tratare a problemelor de orice natură.
Ne propunem ca această tabără să fie începutul noii tale vieţi, în care sănătatea, fericirea, împlinirea, bucuria, iubirea să nu fie doar nişte cuvinte, ci o stare permanentă care să te învăluie. Vrem să creăm cadrul necesar eliberării tale, pentru a da startul unei relaţii mai bune cu tine, cu copiii tăi, cu partenerul de cuplu, cu părinții, cu familia şi cu ceilalţi colaboratori din mediul tău de viață.
După ce vei înţelege că relaţia ta cu tine este esenţială, după ce vei învăţa să-ţi acorzi timp şi atenţie de calitate, să te interiorizezi şi să cauţi înăuntrul tău soluţiile problemelor tale, viaţa ta va lua o nouă formă, nebănuită, împlinitoare. Felul în care vei privi viața când te vei întoarce acasă, va schimba lumea în care trăiești într-un mod benefic, neaşteptat, care acum pare un miracol.
Această tabără te va ajuta să găseşti resursele potrivite pentru a putea modela un TINE care să te împlinească fizic, emoțional şi sufletește, pentru a te bucura de viață.
În tabăra te invităm împreună cu copiii și familia. Pentru a te bucura de rezultate cât mai bune este important ca să te asiguri că are cine sta cu copiii care nu stau cu altcineva decât persoane cunoscute și că vei avea spațiul și timpul să lucrezi cu tine. Copiii, dacă doresc, pot participa gratuit la conferinţă, pentru a înţelege cum funcţionează corpul nostru sau pot participa la programul special pregătit pentru ei de un psiholog specializat în lucrul cu copiii.
Această tabără este pentru tine dacă:
  • îţi doreşti să te cunoşti în profunzime, să desluşeşti legătura dintre trăirile interioare, conştiente sau inconştiente şi afecţiunile de care suferi
  •  vrei să înţelegi cine eşti şi să revii acasă un alt om, mai sănătos, mai împăcat şi mulțumit
  • vrei să aprofundezi cunoștințele de Noua Medicină Germanică
  • vrei să te bucuri de o bucată de vară la mare într-o atmosferă de familie, în compania unor oameni care doresc să-şi îmbunătăţească viaţa, la fel ca şi tine
  • vrei să te bucuri de 6 zile în aer curat, într-o atmosferă de energie pozitivă şi susţinere
  • vrei să aprofundezi tehnicile ce vor fi explicate şi exersate
  • vrei să înţelegi relaţiile pe care le ai cu cei din jur şi să le îmbunătăţeşti
  • sănătatea ta este direct legată de calitatea relațiilor din viața ta – relațiile tale, pe care tu le-ai construit cu tine și cu ceilalți te ajută să fii sănătos sau nu, să ai abundență și succes pe toate planurile sau nu

Ce înveţi în Tabără?
  • să identifici fazele de boală oricând şi la oricine şi să anulezi frica de îmbolnăvire şi de moarte
  • să înţelegi sensul biologic /rostul afecţiunilor/simptomelor în funcție de localizarea lor la nivelul corpului
  • să înţelegi legătura dintre fiecare tip de boală şi asocierea cu o anumită parte a creierului
  • să înţelegi cum este REVERSIBIL orice proces patologic din corpul nostru
  • să depistezi legătura creier-microbi-simptome
  • să faci diferenţa dintre un şoc conflictual biologic şi un conflict psihologic
  • să aplici tehnici de echlibrare emoţională
  • să îţi descoperi bioenergia vindecătoare, Sursa ei şi să ştii cum să o foloseşti cât mai eficient, cu tehnici care durează DOAR câteva minunte
  • să gestionezi relaţia cu tine şi cu ceilalţi
  • comunici nonviolent / armonios
  • să înţelegi de unde vin situaţiile pe care pare că nu le poţi gestiona, nevoia ta de ele şi care este lecţia pe care vin să ţi-o ofere
  • să practici mai multe procedee care pot fi folosite ulterior și acasă
  • să înțelegi de ce unele boli se vindecă foarte greu: AUTISMUL ADULT și BANDA OARBĂ

În cadrul taberei de Auto-Cunoaştere şi Noua Medicină Germană mai poţi învăţa şi să:
  • distingi observaţia de pre-judecaţi
  •  îţi recunoşti cu claritate sentimentele şi nevoile de bază
  • te exprimi cu empatie şi claritate în orice situaţie
  • ajungi la soluţii creative prin conectarea în profunzime la nevoile şi sentimentele proprii şi ale interlocutorilor
  • ai mai multă răbdare cu tine, cu adulţii şi copiii din preajma ta
  • să fii mai empatic şi mai puţin autoritar în comunicare

Cele 9 Metode de Autovindecare pe care le Practici în Tabară
Cele 9 metode pe care le vei exersa în Tabară sunt o sinteza din multitudinea de tehnici și exerciții practice descoperite și predate de diverși deschizători de drumuri și formatori în domeniul Autocunoașterii, pe care Crina Vereș le-a învațat, le-a experimentat pe sine și le-a adaptat nevoilor individuale ale celor peste 10 mii de beneficiari ai sesiunilor de consiliere individuală și de grup, din ultimii 20 de ani de practică medicală și terapeutică.
Dr. Crina Vereș ne oferă prin cursuri accesul la ceea ce a învațat și experimentat de-a lungul timpului, după cum afirmă:

Mulțumesc cu fiecare ocazie tuturor Ființelor minunate care au apărut în calea mea și m-au ajutat: să văd lumea cu alți ochi, să ma descopăr pe mine, să imi lărgesc orizonturile cu privire la potențialul uman nelimitat, să înțeleg din ce cauze, în ce situații, cum apar bolile, cum să ne vindecăm trupurile și sufletele, și le mulțumesc în special pentru că pot împărtăși aceste daruri transformatoare de viață și conștiintă cu semenii mei!

1.    Noua Medicină Germanică (Dr. Ryke Geerd Hamer) – demonstrează științific și imagistic care sunt corelațiile dintre: orice conflict biologic / program emoțional mental distructiv pe care il deții (originea și caracteristicile șocului emoțional cu care te confrunți) – zona din creier afectată de fiecare șoc biologic – structura specifică unui anumit organ care este implicată în adaptarea la șocul respectiv și prin care creierul asigură supraviețuirea organismului.
2.    Legatura dintre Noua Biologie, Neuroplasticitate și Epigenetică – conștientizezi pe loc, la seminar, cum percepțiile tale modifică citirea genelor din moștenirea noastră genetică și cum adaptarea la mediu duce în fiecare clipă la mutații spontane, însă nu toate au ca rezultat bolile.
3.    Tehnici de Echilibrare Emoționala – activezi meridianele energetice principale stimulând anumite puncte speciale de pe corp, în timp ce îi amintești psihicului tău care este problema concretă la care lucrezi. 
4.    Autovindecare și Autocontrol (dr. Crina Veronica Vereș) – iți redobândești starea de sănatate: prin descoperirea programelor autodistructive, a gândurilor negative și a credințelor limitative care te-au îmbolnăvit, prin punerea lor sub observație asistată și prin înlocuirea algoritmilor dezadaptativi și a conținuturilor mentale generatoare de boli cu versiuni de programe biologice autosustenabile / generatoare de bucurie de viață și sănătate. 
5.    Terapie Noesică și AutoAnalgezie – descoperi de ce boala începe ca răspuns biologic negativ la un stimul din mediul intern sau extern și afli cum să te vindeci prin gândirea bazată pe răspunsurile biologice pozitive. 
6.    Terapia Iertării, Recunoștinței și Iubirii – te conectezi la puterea vindecătoare a afirmațiilor: “Îmi pare rău”, “Te rog să mă ierți”, “Te iubesc”, “Îți mulțumesc”. 
7.    Vindecarea Relațiilor prin Comunicarea Empatică și Armonioasa – identifici stările de Victimă, Agresor și Salvator atât în raport cu tine, cât și cu cei din jurul tău și înveți cum să ieși din acest Trio Vicios prin asumarea rolului de Adult Matur Emoțional.
8.    Oglinzile Eseniene ale Relațiilor/Sinelui – afli Cine Ești din părerile pe care ți le faci, clipă de clipă, despre ceilalți și despre orice. 
9.    Vindecarea Arborelui Genealogic – identifici conflictele și dramele pe care le-ai preluat inconștient de la părinții și îngrijitorii tăi, le conștientizezi și le alchimizezi înainte să se transforme în boli grave, exersezi bazele vindecării acestora dacă deja se manifestă în corpul fizic sub formă de boală.

Ce tehnici și metode vor mai fi folosite?
  • COACHING IN 3: BENEFICIAR, CONSILIER, OBSERVATOR
  • Noua Medicină Germanică (Dr R.Hamer) prin citirea de tomografii computerizate (CT-uri)
  • Chirurgie de Lumină din 3 Școli: Academia Sufletului, Inforenergetică, Atingerea Nemuritorului
  • Terapia Iertării
  • Gimnastică Energetică (elemente de QiGong, TaiChi Chuan, posturi corporale vindecătoare, elemente de reflexoterapie și proceduri de urmat în situații de urgență)
  • Muzică pentru sincronizarea emisferelor cerebrale
  • Antrenare Cuantică și Codul Vindecarii
  • RE-DESTINAREA VIEŢII PRIN RE-SCRIEREA ADN



Tabăra va fi susţinută de dr. Crina Vereş
http://www.crinaveres.ro/despre-crina-veres/
http://www.autovindecarea.blogspot.ro/
Despre Dr. Crina Vereș

Dr. CRINA VEREȘ este Terapeut și Conferențiar International, cu experiență în autovindecare în următoarele afecțiuni:

  • displazie bilaterală de șold congenitală și atrofie musculatură braț drept post ruptură de nerv toraco-brahial la naștere (1982), enurezis nocturn (1986), alopecia areata (1989), teroare nocturnă (1989), dermatită severă a scalpului (1990)
  • tuse convulsivă și astm bronșic (1995), artroză bilaterală de genunchi și șolduri (1995), uter retrovers și ovare polichistice (1996), atacuri de panică și prolaps de valvă mitrală (1996), litiază biliară și esofagită de reflux cu dureri epigastrice cronice (1997)
  • leucemie acută (1999), placentă praevia cu stop cardiorespirator la naltere provocată (1999), varice profunde și tromboflebită profundă postnatală bilaterală la membrele inferioare (1999), anemie feriprivă gravă (1999), spasmofilie și crampe musculare extrem de dureroase (2000), sechele de rahitism, picior plat și cifoscolioză (2001), tulburări de ritm cardiac (2001)
  • fractură de coloană vertebrală lombosacrală, paralizia membrelor inferioare și traumatism craniocerebral post accident rutier grav in SUA (2003), sinuzită cronică (2003), bronșită cronică (2004)
  • alergii alimentare și la factori de mediu cu edem facial și glotic / șoc anafilactic repetat (2007), constipație cronică și hemoroizi (2007), adenocarcinom rectosigmoidian cu metastaze ganglionare inghinale și axilare, metastaze hepatice și metastaze osoase generalizate (2007), boli autoimune: sclerodermie, poliartrită reumatoidă, lupus, scleroza multiplă (2009), noduli mamari recidivanți (2013), sindrom de burn-out cu edem cerebral (2013)

În acești ani s-a autovindecat definitiv de patologiile menționate mai sus, fără intervenții medicamentoase sau chirurgicale și se bucură în prezent de o stare de sanatate deplină!
NOTĂ:
Noua Medicină Germanică este o tehnică de medicină alternativă descoperită de Dr. Ryke Hamer. Acesta a cercetat științific motivul pentru care apar bolile, dar și metoda prin care acestea pot fi vindecate. Astfel, el a tratat cu succes peste 31.000 de pacienți doar stând de vorbă cu ei.

Experienţa de Viață a dr. Crina Vereş:

  • peste 12 ani de conferințe interne și internaționale cu susținere de lucrări pe temele vindecării fizice și spirituale
  • peste 20 ani de studiu și consiliere în cancere și boli grave
  • peste 15 ani de studiu și practică în domeniul nutriției și fitoterapiei (cu multiple atestate internaționale, universitare și nu în ultimul rând de la vindecători autohtoni sau de medicină șamanică)
  • peste 18 ani de studiu și practică în medicina alopată
  • peste 19 ani de studiu și practică pe terapie sistemică de familie, cuplu și copii
  • peste 25 de ani de studiu și practică în arte marțiale, stiluri externe și interne bazate pe disciplina minții și a trupului
  • mama a 4 copii și bunică: “cei mai buni terapeuți pentru un neam sunt mamele conștiente” (Crina Vereș)



PROGRAMUL ACTIVITĂȚILOR


4:306:30 Meditație, AutoObservare
6:30 – 7:00 Pauză
7:00 – 8:00 Gimnastică Energetică (QiQong,Tai Chi, Ritmurile Tibetane, etc.)
8:00 – 9:00 Mic dejun
9:00 – 10:40 Activități din Programul de Tabără: Curs, Exerciții şi Împărtăşire, Analiza pe cazuri concrete ale participanţilor
10:40 – 11:00 Pauză
11:00 – 13:00 Activități din Programul de Tabără
13.00 – 15.00 Pauză
15:00 – 16:20 Activități din Programul de Tabără
16:20 – 16:40 Pauză
16:40 – 18:00 Activități din Programul de Tabără
18:00 – 20:00 Pauză
20:00 – 22:00 Program de seară (Program de voie, Dans terapeutic, Vizionare de documentare, Exerciții de Relaționare)


Programul ţine cont de orarul de funcţionare al organelor corpului uman.
Recomandări: să aveți la voi haine lejere pentru gimnastica de dimineaţă.
 
Relatări despre cum s-au simţit şi cât/ce au transformat în fiinţa lor participanţii la una din taberele de vară de la Bran, vedeţi aici:
http://autovindecarea.blogspot.ro/2013/08/tabara-de-autovindecare-si-autocontrol.html
Mărturia unei participante dintr-o tabără anterioară:

“Am venit aici pentru că am vrut să îmi vindec suferinţa fizică şi pentru că vreau o viaţă mai bună! Tabăra a fost peste aşteptările mele întrucât plec de aici nu doar înarmată cu instrumente pentru a mă vindeca, dar cu o enorm de multă energie pozitivă care mă face să simt nu doar că mă voi vindeca, dar că pot muta munţii! Îi mulţumesc doamnei doctor Crina Vereș şi celorlalţi participanţi pentru contribuţia la această atmosferă minunată! Simt că numai împreună putem să schimbăm lumea, dar mai întâi lucrând şi schimbându-ne pe noi!” (Georgeta)
Urmatoarele materiale video te ajuta sa iti faci o idee despre ce se intampla in tabere:


OBLIGATORIU
Pentru a putea participa în mod activ şi benefic la tabără este obligatorie vizionarea filmelor de introducere în Noua Medicină Germanică, astfel încât timpul petrecut împreună să fie dedicat în totalitate REZOLVĂRII PROBLEMELOR VOASTRE DE SĂNĂTATE, şi nu prezentărilor teoretice.
 
BIBLIOGRAFIE




Participanţii vor primi suport de curs.



Locul de desfășurare a taberei



Hotel Sirius, Eforie Nord, Județul Constanța
http://hotel-sirius.ro/contact-us/


Pentru grupul nostru am obţinut tarife preferenţiale.
Înscrieri
Locurile sunt limitate. Pentru a-ţi asigura locul trimite un mesaj Codruței, pe adresa:
sau la telefon 0722.323.533 de luni pana vineri, intre orele 12:00 – 14:00
Pentru întrebări și detalii organizatorice vă rog să vă adresați Codruței pe care o gasiți folosind datele de contact de mai sus.

Vă așteptăm cu drag!

P.S Multumesc ca dai mai departe aceasta informatie pentru a ajunge la persoanele care au nevoie.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.